Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Δεν ξεκινήσαμε καλά...


" Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το ΠΑΣΟΚ" δήλωσε σήμερα περιχαρής ο Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Αντώνη Σαμαρά.

Αν κ.Μαρκόπουλε είναι αυτός ο στόχος σας , τότε πολύ φοβάμαι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ξεφύγει από το 33,5%.

Σε καιρούς κρίσης , σε καιρούς όπου η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη οικονομική αλλά και διπλωματική κρίση των τελευταίων ετών , ο στόχος θα πρέπει να είναι διαφορετικός

Κανείς δεν σας ζητάει να "αντιμετωπίσετε" το ΠΑΣΟΚ . Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο εχθρός .

Ο εχθρός είναι το...

...τεράστιο χρέος που είναι έτοιμο να μας κατασπαράξει . Ο εχθρός είναι η παντελής έλλειψη αξιοπιστίας της χώρας μας στις διεθνείς αγορές . Ο εχθρός είναι οι δεκάδες αγκυλώσεις που κρατούν δέσμια την Ελλάδα σε νοοτροπίες Ουγκάντας.

Κοιτάξτε λοιπόν να σταθείτε δίπλα στο ΠΑΣΟΚ με τρόπο κριτικό , με τρόπο παραγωγικό , με τρόπο γόνιμο . Η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για κακές κυβερνήσεις αλλά ούτε και για μίζερες Αντιπολιτεύσεις.

Πάνω από όλα η Ελλάδα δεν έλεγε ο Σαμαράς ; Το καλό της Ελλάδας ταυτίζεται (καλώς ή κακώς) αυτή τη στιγμή με την επιτυχία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κι όχι με μια ενδεχόμενη αντικατάσταση της εν μέσω κρίσης
www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά