Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Αντιδήμαρχος στα Γιάννενα χτύπησε υπάλληλο με κουτουλιά!

Με την άμεση απόφαση να απαλλάξει από τα καθήκοντά του το Γιώργο Ανυφαντή απάντησε ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Γκόντας στο απαράδεκτο όπως χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, περιστατικό ξυλοδαρμού υπαλλήλου από τον πρώην πια αντιδήμαρχο πρασίνου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος λογομάχησε με τον εργάτη, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δουλέψει υπό βροχή, ευρισκόμενος νωρίς το πρωί στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Ο κ. Ανυφαντής φέρεται να κουτούλησε στο κεφάλι τον εργαζόμενο που αιμόφυρτος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι συνάδελφοί του πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο εργοτάξιο, καταγγέλλοντας την ενέργεια του αντιδημάρχου.

Στον τόπο του συμβάντος έφτασε η Αστυνομία και υπεβλήθη μήνυση εναντίον του Αντιδημάρχου, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Έκανε και εκείνος μήνυση για να μην κρατηθεί…
«Λόγω του σημερινού απαράδεκτου επεισοδίου στο εργοτάξιο του Δήμου μεταξύ εργαζομένου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Πρασίνου, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γκόντας με απόφασή του παραπέμπει τον εργαζόμενο υπάλληλο για πειθαρχικό έλεγχο και απαλλάσσει των καθηκόντων του τον κ. Γεώργιο Ανυφαντή. Της υπόθεσης έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη» σημειώνεται στο σύντομο ανακοινωθέν της δημοτικής αρχής, με το οποίο γράφεται ο επίλογος στην αντιδημαρχιακή θητεία του κ. Ανυφαντή.

Η αντιπολίτευση

«Τίποτε πια δεν ξενίζει με τη σημερινή Δημοτική αρχή. Μετά τις καταγγελίες στη δημαρχιακή επιτροπή για τις ενέργειες του αντιδημάρχου κ. Τσάγκα που γρήγορα ξεχάστηκαν χωρίς να γίνει ουσιαστική έρευνα, ο έτερος αντιδήμαρχος κ. Ανυφαντής βιαιοπράγησε κατά εργαζόμενου στον Τομέα του πρασίνου του Δήμου που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Η συμπεριφορά του κ. Ανυφαντή είναι βέβαιο ότι παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές. Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους απομακρύνοντας άμεσα τον Αντιδήμαρχο κ. Ανυφαντή από τα καθήκοντα του πριν είναι πολύ αργά». Ήταν η πρώτη ανακοίνωση της αντιπολίτευσης του Δήμου Ιωαννιτών που ακολούθως, συμπληρώθηκε και διορθώθηκε, με το αίτημα να γίνεται η παραίτηση του κ. Ανυφαντή από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

www.e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά