Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Επιτέλους κάτι αλλάζει !


90% φόρος επί των επιδομάτων των golden boys !! Κυνηγώντας τη διαφθορά, Προϋπολογισμός και κρατικές προμήθειες στο φως, στο διαδίκτυο. Από τις 10 Ιανουαρίου 2010, θα γίνεται μηνιαίος έλεγχος και απολογισμός σε κάθε υπουργείο. Ο Χρυσοχοϊδης με τους ράμπο του,  μπαίνει στο κυνήγι της διαφθοράς. Ορκωτοί λογιστές στα...


ασφαλιστικά ταμεία, έλεγχος στο πόθεν έσχες των εφοριακών και παύση καθηκόντων σε όσους διαπιστώνεται, πως τα περιουσιακά τους στοιχεία δεν δικαιολογούνται από τις αμοιβές τους. Μέτρα σκληρά για τους έχοντες και κατέχοντες και προστασία των χαμηλόμισθων και της μεσαίας τάξης.
Επιτέλους κάτι αλλάζει.

3 σχόλια:

  1. Και ο Καραμανλής τα ίδια έλεγε προεκλογικά!!! Όσο για τα "χρυσά παιδιά", τα bonus θα τα κάνουν αυξήσεις και θα φορολογούνται με 40%, Γιωργάκη, αυτο δεν στο είπε κανένας; Όσο για τους δημοσίους υπαλλήλους και μεγαλοσυνταξιούχους, επίσης του δημοσίου, δεν μπορώ να πω παρά μόνο ένα μεγάλο Μπράβο Γίωργο!!! η πλειοψηφία από δ΄αύτους είναι καταπράσινοι, εσείς τους ανδρώσατε, εσείς κάνατε το δημόσιο τομέα να καταπιεί την παραγωγηκότητα της χώρας, εσείς μπάξατε τον αγλέωρα στο δημόσιο την χρυσή εποχή της διακυβέρνησης του "αείμνηστου"! Μπράβο Γιώργο!!! Εδώ θα φανεί αν έχεις "τρυφερά" να τα βάλλεις μαζί τους, μην αυταπατάτε κανείς, 70% των δημοσίων, υψηλόβαθμων υπαλλήλων είναι καταπράσινοι!!! Γι΄αυτό και η ΝΔ δεν μπόρεσε να βρεί έστω και ένα "δικό της" να βάλει διυθυντή σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Αλλά για ποιό διευθυντή μιλάμε εδώ δεν υπήρχε ούτε καθαρήστρια να ανήκει στη ΝΔ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕ Η ΝΔ;
    ΕΧΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΤΝ ΒΑΛΑΤΕ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΛΕΙΣΤΕΣΙΟΝ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κραυγές και μόνο κραυγές! Για τα παρακάτω σφυρίζω αδιάφορα, γι΄αυτό λέω ξανά μπράβο Γιώργο!!! Δικά σας παιδιά είναι ο δημόσιος τομέας ούτε καν βαζελίνη δεν θα χρειαστούν, εκτός Γιώργο μου κι αν σε προλάβουν στη γωνία, τα δικά σας παιδιά, δηλαδή τα πολύ καταπράσινα δικά σας παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά