Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αθήνας για τους εμπρησμούς Τ.Ο



Η Περιφερειακή Επιτροπή Αθήνας καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα, σχεδόν ταυτόχρονα, τα ξημερώματα της Παρασκευής σε Δημοτικές Οργανώσεις του Κινήματος (Ν. Ψυχικό, Μελίσσια, Καισαριανή, Άλιμος, Αγ. Αρτέμιος), καταφέροντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Τέτοιου είδους πράξεις, απ’ όπου και αν προέρχονται τραυματίζουν την ελεύθερη και απρόσκοπτη διακίνηση των πολιτικών ιδεών σε χώρους, όπως αυτός των κομματικών δημοτικών οργανώσεων, που αποτελούν το πρωτογενές κύτταρο της κοινωνικής διαβούλευσης και εν τέλει πληγώνουν την ίδια τη δημοκρατία μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιες προσπάθειες «τρομοκράτησης» των μελών και φίλων του  δεν πρόκειται να κάμψουν το ηθικό όλων αυτών που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να συμβάλλουν στη μεγαλειώδη νίκη της 7ης Οκτωβρίου.

Θα συνεχίσουμε ακλόνητοι να συμβάλλουμε δημιουργικά στην προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου και της Κυβέρνησης του  για τη δημιουργία μιας πραγματικά δίκαιης κοινωνίας.

Για την Π.Ε.  ΑΘΗΝΑΣ

Ο Γραμματέας,                                                         Η Αναπλ. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά