Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Η πρώτη παραίτηση υπουργού του ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός!


Παραίτηση υπέβαλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας, λίγο προτού ξεκινήσει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για θέματα διαφάνειας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, υπήρξε διαρροή εγγράφων σύμφωνα με τα οποία είχαν γίνει διευκολύνσεις προς τρίτα πρόσωπα από τον υφυπουργό.
Ο Ντίνος Ρόβλιας είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, ώστε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Ο υπουργός Επικρατείας βρήκε ανεπαρκείς τις εξηγήσεις του υφυπουργού, με αποτέλεσμα ο βουλευτής Καρδίτσας να βρεθεί εκτός κυβέρνησης.
Τόσο απλά και τόσο εύκολα για ένα κατά τ’ άλλα μικρό «παράπτωμα». Πόσοι από εμάς δεν ζητήσαμε ή προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ρουσφέτι που ν’ αφορά το στρατό. Μεταθέσεις, αποσπάσεις, καλές υπηρεσίες…
Αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Αν ήταν ακόμα πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, το συγκεκριμένο ρουσφέτι από υπουργό του, θα περνούσε στα ψιλά. Εδώ λεηλατήθηκε η Ελλάδα, οι κόποι εκατομμύριων Ελλήνων, υπήρχαν παρακολουθήσεις τηλεφώνων, ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου και δεν συγκινήθηκε κανένας. Περίμεναν να έρθει το παρά πέντε, στις εκλογές για να υπάρξουν παραιτήσεις και αποκλεισμοί από τα ψηφοδέλτια!
piazzadelpopolo.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Δείγματα γραφής και όχι δήγματα ρουσφετιού! Επιτέλους! Μακάρι η αξιοκρατία και η ισονομία να πρυτανεύσουν σε αυτό τον ταλαίπωρο τόπο. Και είναι και ένα ηχηρότατο μήνυμα στους δερβέναγες που νομίζουν ότι οι πολίτες είναι κολίφοι στο τσιφλίκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάναμε και σεφτέ...Την ιστορία πρόσφατη, μάλιστα την ξαναζούμε! Την ξαναζούμε γιατί Γιωργάκη μου αρχίσανε τα όργανα από το βαθύ γκριζοπράσινο Πασόκ. Θυμάσε Γιωργάκη το μέγα σκάνδαλο, που είχε βγάλει στην επιφάνεια η κ. Συλβάνα Ράπτη, μιλώ για τον γιό του Τσιτουρίδη (αυτόν το φλώρο), που ήθελε να σπουδάσει κοντά στο μπαμπά του και την μαμά του! Τότε είχε φάει το κεφάλι του και ο Βούγιας, τεράστια σκάνδαλα και τα δύο!!! (χα χα χα !). Έτσι που λές Γιωργάκι μου, ήταν τότε, πρώτες μέρες της ΝΔ στην κυβέρνηση. Γιώργο μου θα έρθουν κι άλλα μη βιάζεσαι, όπως ξεπουπουλιάσαν τον Καραμανλή έτσι θα γίνει και με εσένα, δεν γίνεται άνθρωπος ο Έλληνας, δεν θέλει αλλαγές, θα σε πολεμίσουν εκ των έσω, όπως τον Καραμανλή, γιατί τα σκάνδαλα της ΝΔ τα έδιναν Νεοδημοκράτες-και ξέρουμε ποιοί- στους Καρχημάκηδες, ήρθε η σειρά σου, μονολότι υπάρχει απεναντί σου και ένας συνεναιτικός και πολύ καλά κάνει, Σαμαράς!!!
    Εγώ! Γιωργάκη θα είμαι εδώ να σου θυμίζω κάθε φορά που θα σε πριονίζουν αντίστοιχη ιστορία της ΝΔ, γιατί όποιος δεν ξέρει ή δεν θυμάτε την ιστορία του θα την ξαναζήσει και είναι κρίμα, όταν μάλιστα η ιστορία πονάει πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ! ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΙΒΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟ, ΕΚΕΙ, ΑΡΟΔΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά