Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Κaramanlis- Siemens - Βairaktaris

Δεν γνωρίζω αν θα κληθεί ο άνθρωπος που διέλυσε τα δημόσια οικονομικά να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του, ο Τόνι Μπλερ πάντως κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή της χώρας του στο Πόλεμο του Ιράκ και ο Κώστας Καραμανλής για την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο της Siemens με αφορμή την επιστολή που έστειλε στην ευώνυμο εταιρεία- είναι οι στιγμές που λες: δεν βαριέσαι, όταν υπάρχουν διεθνείς εγκληματίες, με τους εγχώριους μικροκατεργάρηδες θα ασχολούμαστε;

* Εκείνο που με παραξένεψε όταν είδα την ευχαριστήρια επιστολή προς τον πατέρα όλων των δωροδοκιών, τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο, για τη συνδρομή του στον καλό αγώνα της ΝΔ το 2004 ήταν εκείνο το τεράστιο Κaramanlis που υπήρχε στην κορυφή του εγγράφου. «Τι ανόητος λογότυπος είναι αυτός;» αναρωτήθηκα.

* Ε, λοιπόν, δεν ήταν λογότυπος: διάβασα μετά πως ήταν η σφραγίδα που είχε τοποθετήσει το ίδιο το γραφείο του κ. Χριστοφοράκου- προφανώς για τους Γερμανούς που θα ξεφύλλιζαν το ντοσιέ για να δουν αν τους έλεγε αλήθεια ο κ. Χριστοφοράκος ως προς τα ποια κόμματα και πολιτικούς «καλλιεργεί».

Δηλαδή, μετά τις εκλογές, οι λαβόντες τα χρήματα είπαν στον Κώστα Καραμανλή: « Ο κ. Χριστοφοράκος ζητά ευχαριστήρια επιστολή από τον κύριο πρόεδρο προσωπικά, για να πεισθούν οι Γερμανοί στα κεντρικά της Siemens ότι πράγματι μας λαδώνει και δεν τα κρατά για τον εαυτό του τα εκατομμύρια». Και την υπέγραψε την επιστολή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, στις 24 Μαΐου 2004- λίγους μήνες μετά, στις 7 Οκτωβρίου 2004, κήρυξε ανηλεή πόλεμο κατά της διαφθοράς με τις περίφημες δηλώσεις περί νταβατζήδων πάνω στις λαδόκολλες του Μπαϊρακτάρη· αηδία.
ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΚΥΨΕΛΙΩΤΗΣ-ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά