Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

"Ντράπηκα επί Καραμανλή"

Ρήγμα στις σχέσεις του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και του προκατόχου του κ. Κ. Καραμανλή δημιουργούν οι πραιτωριανοί της Ρηγίλλης. Αν και ο κ. Σαμαράς καλύπτει πολιτικά πλήρως τον πρώην πρωθυπουργό, οι «σαμαρικοί» σκληροπυρηνικοί βουλευτές, όπως ο κ. Β. Μιχαλολιάκος, εξακολουθούν να επικρίνουν τον κ. Καραμανλή. «Ντράπηκα που έκλεισε η Βουλή στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και παραγράφηκαν “σκάνδαλα”» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος. Η στάση του γραμματέα Αυτοδιοίκησης ενόχλησε τη Ρηγίλλης που δεν επιθυμεί να υπάρχει «ψυχροπολεμικό» κλίμα στις σχέσεις των κκ. Σαμαρά και Καραμανλή.

Ιδιαίτερα επικριτικός για στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης και ο γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της ΝΔ κ. Ι.Μανώλης, που είπε ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.
ΤΟ ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Είσαι ο τελευταίος και καταϊδρομένος κύριε πρωτοκλασάτε. Εδώ ντρέπετε ολόκληρος λαός με τις προσβολές που δεχόμαστε από τους Ευρωκολλητούς , τώρα το πήρες είδηση; Κι΄ο λαός νόμιζε οτι βλέπετε 2-3 εκατοστά πέρα από τη μύτη σας! εκτός αν συνέβενε κάτι άλλο που δεν θέλω να το σκέπτωμε....γιατί πρέπει να αρχίσετε το χορό του Ζαλόγγου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά