Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Στην αναμονή...



«Ο Κώστας Καραμανλής είναι εμπειρότατος πολιτικός. Θέλω να τον ακούσω, να τον δω. Υπάρχει πολύς κόσμος που αγάπησε τον Καραμανλή. Σε αυτούς νομίζω ότι χρωστάει μια απάντηση». (Στο Κόκκινο 105,5) 
Σίμος Κεδίκογλου κι αυτός στο "περίμενε".... 

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ.!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Σίμο, σε μας που αγαπάμε ακόμη τον Καραμανλή θεωρούμε ότι δεν μας χρωστάει τίποτα, προπάντων απαντήσεις!
    Ο Καραμανλής μίλησε προεκλογικά και είπε μόνο αλήθειες. Όταν ο Καραμανλής μιλούσε για διεθνή κρίση που πλήτει και την χώρα μας, ο γιωργάκης έλεγε ότι η κρίση δεν υπάρχει και μόνο η κυβέρνηση την δημιουργεί για άλλοθι! Όταν το πετρέλαιο είχε σκαρφαλώσει στα 150 $ το βαρέλι και στα βενζινάδικα ανέβαινε κανα δεκάλεπτο το λίτρο, κάποιοι στην Αθήνα ξυλώναν πεζοδρόμια, τα δε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τα παπαγαλάκια τους μόνο που δεν δέρναν τους υπουργούς στα παράθυρα! Όταν ο Καραμανλής επέβαλε τα 1000€ έκτατη εισφορά στα εισοδήματα άνω των 60,000€ τον πήγανε στα συνταγματικά δικαστήρια για να του ακυρώσουν το νόμο! Και ότι ήθελε να κάνει για να προλάβει κάτι είχε τον γιωργάκη στο πεζοδρόμιο να κρατάει πανώ της ΑΔΕΔΥ, (η φωτογραφία κυκλοφορεί παντου στο διαδύκτιο)!!! Τους "ανένδοτους" των παπανδρέιδων η Ελλάδα τους πλήρωσε και πληρώνει ακόμη και σήμερα ακριβά!!!
    Έτσι που λες Σίμο μου, όμως εκτός από τον τρισάθλιο και λαϊκίστικο "νέο ανένδοτο" του μικρού γιωργάκη, που ήθελε πάρα πολύ να γίνει πρωθυπουργός και έγινε, ο Κώστας ο Καραμανλής είχε και πάρα πολλούς άχρηστους και ζημιογόνους παράγοντες μέσα στην ίδια την κυβέρνηση και παράταξη, αυτούς φρόντισε -όπως έχω ξανα γράψει- να τους χρεωθεί και να τους πάρει μαζί του, έτσι έπραξε και έπραξε πολύ καλά, αν και μερικοί πρωτοκλασάτοι γλύτωσαν. Για ένα ακόμη που εγώ είμαι περήφανος που στηρίζω ακόμη Καραμανλή είναι το ότι "έφαγε" την ντόρα έστω και μετά την παραιτησή του από την αρχηγεία της ΝΔ, στο ότι ο Ελληνικός λαός γλύτωσε από τα νύχια της ντόρας -θέλω να πιστεύω για πάντα- το ωφείλουν οι Έλληνες στον Κώστα τον Καραμανλή!!!
    Αναρωτήθηκες Σίμο ποτέ αν τα "μισά" από τα μέτρα που επέβαλε ο γιωργάκης στους Ελληνάρες τα ανακοίνωνε ο Καραμανλής τι θα γίνονταν στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα;;;;;
    Πάντα οι Έλληνες θα πληρώνουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν αντιμετωπίζουν έτσι την πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aliea προσυπογράφω με τα τέσσερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΙΕΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ...ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΑΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aliea

    Εγω προσυπογράφω με το μεσαιο,σαν τον Ζαχοπουλο.Τον θυμασαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά