Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Είπαν...


«Σε καμία χώρα, πουθενά στον κόσμο, δεν μπορεί η οικονομία να στηρίζεται μόνο στον τουρισμό. Οι κυβερνήσεις που λένε τέτοια πράγματα, όπως αυτά που ακούμε εδώ, ότι η μεγαλύτερη βιομηχανία είναι ο τουρισμός, αυτά είναι φούμαρα. Εμείς καταλαβαίνουμε την επίθεση των εφοπλιστών, υπηρετούν τα συμφέροντά τους, θέλουν να μην υπάρχουν εργάτες, οι ναυτεργάτες να μη διεκδικούν, να μη γίνονται απεργίες... Είμαστε σε μια χώρα που τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει βγει μια δικαστική απόφαση που να στηρίζει τον εργαζόμενο».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαυρίκος, στον Real FM, για τις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών

 

                    

«Δεν είναι δυνατόν 50 επαγγελματίες ταραχοποιοί -και ενδεχομένως και σε καθεστώς μισθοδοσίας- να κρατάνε όμηρο ένα ολόκληρο λιμάνι, να διασύρουν την εικόνα της χώρας και η κυβέρνηση να αρκείται σε μια αποδοκιμασία, αντί να κάνει αυτά που προβλέπει ο νόμος».

Κυριάκος Μητσοτάκης ΘΕΜΑ  98,9

5 σχόλια:

  1. Σε χρόνια μαύρα για το λαό και τους αγώνες του, η προβοκάτσια ήταν σφραγίδα των κρατικών μηχανισμών στον αντικομμουνιστικό αγώνα, για να κάνει τη βρώμικη δουλειά της η πλουτοκρατία. Τα χρόνια πέρασαν, δεν άλλαξαν όμως και οι μέθοδοι της προβοκάτσιας. Με τη μόνη διαφορά ότι σήμερα, η «αυτόβουλη» (;) δράση ορισμένων προβοκατόρων περνά και στη δημοσιογραφία της πλουτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μας μια απεργία που να μην κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ...ΣΟΦΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 176 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε πειράζει, τώρα ας φάμε... 40 χρόνια στο κεφάλι, τον... μπαλντά για τις συντάξεις, τους νεοεισερχόμενους και ...την περικοπή του 13ου, 14ου μισθού, τη 13η και 14η σύνταξη και ...κάποιοι να φωνάζουν ακόμα "βάλτε πλάτη!". Οπότε ...λέω να συμφωνήσω μαζί σου... για το μεγαλείο του ΠΑΣΟΚ! Οψόμεθα το Νοέμβρη ...εις Φιλίππους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά