Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση-Κάλεσμα


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΗ 2010  ΠΛ. ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 8:30μμ
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ


Το ΚΚΕ ανταποκρινόμενο στην ευθύνη που έχει απέναντι στον ελληνικό λαό, πρόβλεψε έγκαιρα τα αντιλαϊκά μέτρα, που μαυρίζουν τη ζωή και υπονομεύουν το μέλλον  των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Θυμηθείτε. Μιλούσαμε για την θύελλα των αντεργατικών μέτρων, που θα παίρνονταν από τα κόμματα της πλουτοκρατίας, για να διατηρηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Για να φορτωθεί και τα βάρη της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης ο λαός.
Τώρα, όλα αυτά πραγματοποιούνται και δημιουργούν το υπόβαθρο για ακόμα πιο επώδυνα μέτρα στο μέλλον. Δημιουργός όλων αυτών το ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Άξιος βοηθός του το ΛΑΟΣ και η ΝΔ που επί της ουσίας στηρίζει τα μέτρα.
Ευθύνες έχει και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποδέχεται τον ιμπεριαλιστικό ρόλο της Ε.Ε. και δημιουργεί ολέθριες αυταπάτες για δήθεν καλή Ε.Ε. απέναντι στο κακό ΔΝΤ, που ελέγχουν οι ΗΠΑ.
Στη βαρβαρότητα που δημιουργούν, το ΚΚΕ σας καλεί να αντισταθείτε αποφασιστικά. Απέναντι σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να συντονίσετε την αντίστασή σας με τις ταξικές δυνάμεις σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς. Έτσι ώστε να ασκήσουμε αποτελεσματική πίεση, να φρενάρουμε τα μέτρα, να δημιουργήσουμε συνθήκες ανατροπής της σημερινής κατάστασης, βάζοντας μπροστά στην καθημερινή πάλη την οριστική λύση, την λαϊκή εξουσία.
Σε αυτά τα πλαίσια το ΚΚΕ σημειώνει ότι:     Το κύριο ζήτημα στο Καλλικράτη δεν είναι η έδρα των Δήμων και το όνομά τους. Ούτε τα επιμέρους προβλήματα που δημιουργεί. Πρέπει να κατανοηθεί σαν εργαλείο του εκμεταλλευτικού συστήματος, που θέλει μ΄ αυτό να μεγαλώσει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων (δημόσια έργα, διαχείριση αποβλήτων, εμπορευματοποίηση υγείας και παιδείας κλπ), προσθέτοντας νέα βάρη στο λαό.    Στις εκλογές που έρχονται θα ψηφίσουμε με κριτήριο την απόρριψη κάθε αντιλαϊκού μέτρου, που ρίχνει τα βάρη της κρίσης στο λαό. Δεν θα εκλέξουμε καλούς διαχειριστές μιας τοπικής εξουσίας που θα εφαρμόζει και θα προωθεί την αντιλαϊκή πολιτική.    Θα καταδικάσουμε τους υπεύθυνους της βαρβαρότητας που ζούμε. Θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα. Θα αγωνιστούμε να αλλάξει και σ΄ αυτές τις εκλογές ο συσχετισμός υπέρ των δυνάμεων που ακλόνητα υπερασπίζονται το λαό και στηρίζουν την προοπτική της εξουσίας του.
Συσπειρωθείτε στη συμμαχία που έχει ανάγκη ο λαός. Στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που θα
στηριχτούν παντού, από το ΚΚΕ, με ενιαία πανελλαδική ονομασία.
Ο πυρήνας του ψηφοδελτίου στο Δήμο Στυλίδας αποτελείται από τους γνωστούς   αγωνιστές: Βρυνιώτη Κώστα, Γιαννακόπουλο Γιάννη, Καλαμπόκη Θύμιο, Καραγεώργο Θανάση, Καραπέτσα Τάσο, Καραπλιό Βασίλη, Λαΐνα Απόστολο, Λιανό Δημήτρη, Μαρούλη Γιάννη, Νικολάου Γιώργο, Νικολάου Θωμά, Οικονόμου Χρήστο, Πολίτη Βαγγέλη, Σουλόπουλο Στέλιο και άλλους. Φυσικά είναι ανοιχτό για κάθε άνθρωπο που θέλει να αντιπαλέψει την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

Σχόλιο : Το ιστολόγιο όπως πάντα ,κατά την προεκλογική περίοδο την δημοτικών εκλογών θα είναι ανοιχτό σε όλους τους συνδυασμούς και σε όλους τους υποψηφίους χωρίς καμία εξαίρεση.

2 σχόλια:

  1. ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΟΙ ΚΚΕδες ΣΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΤΕΝΕΚΈ ....
    ΤΑ BLOGS ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΥΣΕΙΣ....
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά