Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Προς Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας

Επειδή έστω και αργοπορημένα ξεκινήσατε τις επαφές με αυτοδιοικητικούς για την επίλυση τοπικών προβλημάτων(Δομοκός) ,μήπως πρέπει να ρίξετε μια ματιά και προς Στυλίδα μεριά;
Το να αφήνετε μια κατάσταση να "σέρνεται" δεν βοηθάει κανέναν.
Αν επικρατήσει έστω και η λέξη "διάσπαση" σε μια φαινομενικά εύκολη περίπτωση κάποιοι να είναι έτοιμοι να επωμισθούν  και το βάρος της αποτυχίας. Το  ροκάνισμα του χρόνου σίγουρα θα φέρει
εντάσεις και πολωτικά φαινόμενα , το ίδιο έργο έχει παιχθεί πολλές φορές στο παρελθόν με ολέθρια αποτελέσματα.
Κύριοι , υπάρχει λύση, φωνάξτε αυτούς που κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί και στους τρεις δήμους(Στυλίδος-Εχιναίων-Πελασγίας) με την τοπική αυτοδιοίκηση και αφουγκραστείτε προσεκτικά τις προτάσεις τους και τις ανησυχίες τους .
Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικά μέλη της Ν.Ε συμμερίζονται αυτή την άποψη  ,να την κάνετε επιτέλους πράξη ,εφαρμόστε κάτι για το οποίο δόθηκαν τόσοι αγώνες ,τη συμμετοχική δημοκρατία , σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι.
Οι καιροί ου μενετοί !!

7 σχόλια:

  1. Αχ ρε Βασίλη πάντα ρομαντικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΡΙΣΕΩΣ:
    ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΟΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΟΡΕΤΣΙΑΝΙΤΗ ΜΕ 8 ...ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... τότε κάντε πράξη το αυτονόητο... ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ... Επιτέλους... βασικά στοιχεία ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ"... στο μυαλό... άλλα πράγματα έχει στο μυαλό του... από το μέσο όρο της κοινωνίας και του πολίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βάλουν όλοι λίγο νερό στο κρασί τους και να καθίσουν να συζητήσουν πολιτισμένα και πάνω από όλα πολιτικά ...αλλιώς οι πραγματικοί ηθοποιοί θα πάρουν τη θέση τους και ο μαρασμός της περιοχής θα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος.
    ΤΟΛΜΗΣΤΕ !! Σε αντίθετη περίπτωση θα σας τιμωρήσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η υπόθεση,Στυλίδας έκλεισε,ότι και να κάνουμε σύντροφοι ,ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ θα γίνει Δήμαρχος ,έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή της κοινωνίας ,kai στηρίζετε από την ΝΤΟΡΑ,ας προσπαθήσουμε σε άλλους δήμους και ότι περισσώσουμε ,εδώ χάνουμε την ΚΡΗΤΗ ,το καταλάβατε ,το κάστρο μας ,αν μπείτε σε αυτή τη διεύθυνση ,θα το δείτε ,ψηφείστε όλοι τον υποψήφιο ΠΑΣΟΚ ,και ότι περισσόσουμε.,http://oparapolitikos.blogspot.com/,μπ'ιτε εδώ να αλλάξουμε την ψηφοφορία,η Ντορούλα θα μας διαλύσει.κάντε τώρα,ψηφίστε ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ... να μας πείτε και το είδος της τιμωρίας... Μπορεί να'ναι καλύτερη απ'το να έχουμε συνομιλητή... κάνα αγροίκο... προωθητή... με "έρωτα"... τους εργολάβους... Μπρρρρρρ... και μόνο που το σκέφτηκα... Κρύωσα... πολιτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά