Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

"Αέρα " !!

4 σχόλια:

  1. ΜΑ ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΟΙΤΕΣ ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΕΡΑ ....ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ .....ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΥΛΟΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ...ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η΄ΠΑΣΟΚ ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ...ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ....ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρια Λιανα Ψευτοκουμμουνιστρια,εκει που φωναζαν οι Ελληνες "Αερα" δεν ηταν η Βερμαχτ αλλα οι Ιταλοι μακαροναδες.Μαθε και λιγη Ιστορια ελληνικη,αλλα εσυ ξεχασες απο που ξεκινησες και που κατελυξες πολιτικα.Ποια "Αρια' επαιζες στο πιανο για το χατουμη "Εθναρχη"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά