Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Και ο Θανάσης Γιαννόπουλος στο «μαντρί»

Μετά από λεονταρισμούς μηνών, ο Θανάσης Γιαννόπουλος υπέστειλε σήμερα τη «σημαία της επανάστασης» και αφού προηγήθηκε συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε πολιτικά σώφρων, ακραιφνής νεοδημοκράτης και σε καμιά περίπτωση υποψήφιος… αντάρτης.

«Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι ότι μπορεί να έχω οποιαδήποτε ένσταση ή ενδεχομένως ανθρώπινη πικρία της μη επιλογής μου ως υποψηφίου, αλλά επειδή είναι καθαρώς προσωπικό θέμα, δεν θέλω να κάνω μεγαλύτερα και περισσότερα σχόλια. Θα σας πω, όμως, ότι η σημερινή εποχή, που απαιτεί -θα έλεγα- πολιτική σωφροσύνη, μου δίνει ακριβώς το δικαίωμα να πω ότι θα στοιχηθώ με την απόφαση την οποία έχει πάρει η Αυτοδιοικητική Επιτροπή της αξιολόγησης των υποψήφιων», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, προαναγγέλλοντας τη στήριξή του στον κ. Χειμάρα.


Ερωτηθείς δε εάν θα κατέβει ως ανεξάρτητος για τις περιφερειακές ή τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε: «μα ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και τη Νέα Δημοκρατία, όπως ξέρετε, την έχουμε χτίσει όλοι μας, λιθάρι-λιθάρι. Άρα, λοιπόν, αυτή τη στιγμή, δεν δίνουμε τη δυνατότητα σε κανέναν να αμφισβητήσει την ενότητά μας».

www.newsbeast.gr

3 σχόλια:

  1. PAEI PERIPATO TO...ANTREILIKI; XORECE MHPVS TO TRAGOYDI...TAJE MANOYLA M TAMATA;; H TO ANEKDOTO ME TO LAGO MPROSTA STO LIONTARI....LEME KAMIA M------ NA PERNAEI H VRA;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...
    ΘΑ ΔΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ,,,ΤΟΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,,,ΤΩΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΜΑΣ ,ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΟΥ ,,ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ,,,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΙΑΤΡΕ ,ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ,,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ,,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑΚΙ,,ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ,,,ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,,,ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ,,ΧΕΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΓΙΑΤΡΕ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά