Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η ... αντικειμενική τηλεόραση

Με το που ανακοινώθηκε τις προάλλες η υποψηφιότητα του Κ. Βελόπουλου για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ., το «Μέγκα» έσπευσε αυθημερόν να τους εξασφαλίσει μια δεκάλεπτη ζωντανή παρουσίαση στο κεντρικό του δελτίο. Το ίδιο έκανε το «Μέγκα» και τη μέρα που ανακοινώθηκε ο Αδ. Γεωργιάδης, επίσης του ΛΑ.Ο.Σ., σαν υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δίνει κατά μέσο όρο δυο τουλάχιστον συνεντεύξεις καθημερινά σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες, ενώ υπάρχουν και Μέσα που του κρατάνε μόνιμα στασίδι. Αν όλα αυτά συνδυαστούν με το γεγονός ότι ο νέος εκλογικός νόμος θέτει απαράδεκτους περιορισμούς για τις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεγαλοεφοπλιστές των συγκροτημάτων της ενημέρωσης, έχουν τους εκλεκτούς τους και δεν το κρύβουν. Γι' αυτό οι του ΛΑ.Ο.Σ. βρίσκουν βήμα και με το παραπάνω στα κανάλια και τις εφημερίδες τους, όταν το ΚΚΕ και η πλούσια δράση των υποψηφίων του είτε αποσιωπάται εντελώς, είτε παρουσιάζεται αποσπασματικά και διαστρεβλώνεται.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

5 σχόλια:

  1. Ασε μας ρε Ριζοσπάστη! Τζάμπα ψήφισε το μνημόνιο ο καρα-κολοτούμπας-τζαφέρης;
    Και όπως έλεγε και ο "μέγας" Ζήκος, στην κυρά Δέσποινα...
    - Εμ βέβαια! Εσύ τώρα είσαι στα μέσα και τα έξω, είσαι, βλέπεις της κυβερνήσεως...τελείωσες το σοινηκέσειο του "αίσχους"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    (ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΝΣΤΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ..ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΝΤΖΗΔΕΣ ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκλέτσος έρχεται έρχεται αν και κκε.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ , ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ .
    ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά