Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Πολλή τηλεόραση βλέπει!

Άρωμα... χολιγουντιανής πολεμικής περιπέτειας είχε η χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Έκπληκτος ο Ευ. Βενιζέλος άκουσε τον «γαλάζιο» Π. Καμμένο να ισχυρίζεται ότι η φρεγάτα «Λήμνος», που συμμετέχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Καντάφι, δέχτηκε επίθεση και ότι χρησιμοποιήθηκαν αντίμετρα! Ακολούθησε ο διάλογος:

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Έχω συγγενικό πρόσωπο μέσα. Λέω ότι είχα ενημέρωση μέσα από το «Λήμνος» ότι υπήρχε απόπειρα να χτυπηθεί και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Όχι βέβαια. Όχι, δεν εβλήθη και δεν ξέρω αν υπάρχει στέλεχος του «Λήμνος» που βλέπει όνειρα και επικοινωνεί με τον εξάδελφό του, που είστε εσείς...
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν δουλεύει καλά το Α2 γραφείο σας.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Τη λέξη εξάδελφος την είπα ειρωνικά και σας ειρωνεύομαι... Δεν είναι τυχαίο ότι το κόμμα σας δεν υιοθετεί αυτά που λέτε... Θεωρώ ότι αυτό είναι κατασκεύασμα της φαντασίας σας... Κύριε Καμμένε, δεν θα έρχεστε εδώ για να μας πείτε τι είδατε σε τηλεταινία χθες το βράδυ!

 Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά