Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Στη ΝΔ έχουν δημιουργηθεί κέντρα και παράκεντρα. Οι παλαιοκαραμανλικοί , οι «πραιτωριανοί», ο… Κηλαηδόνης κι ένα σωρό άλλοι»


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη  έχει δώσει σε κυριακάτικο  φύλλο ο Γιώργος Καρατζαφέρης και λέει πράγματα που θα συζητηθούν και σίγουρα θα παίξουν στα δελτία ειδήσεων. Μιλά για τον Σαμαρά, για τον οποίο λέει ότι θα έχει την τύχη του Γεωργίου Μαύρου, για τον Καραμανλή και εξηγεί τα σχέδια του γα την…  κεντροδεξιά  πολυκατοικία.
«Ο Σαμαράς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»
Για τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, όπως μάθαμε, είναι φωτιά και λάβρα!   Σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέει πως «το πρόβλημα είναι ότι ο  κ. Σαμαράς όλο και
περισσότερο μοιάζει με τον Δον Κιχώτη.  Βρίσκει  απέναντι εχθρούς και ανεμόμυλους.  Νομίζω  ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Το  ξέρουν  καλά  οι βουλευτές του . Έχουν δημιουργηθεί  κέντρα και παράκεντρα άμυνας.  Οι παλαιοκαραμανλικοί ,  οι  «πραιτωριανοί», ο   κ. Κηλαηδόνης  ή   μάλλον ο κ. Κρανιδιώτης και ένα σωρό άλλοι.  Πιστεύω  ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε  απελπιστική κατάσταση». Κάνει ακόμη και μια πρόβλεψη τι θα κάνει ο Σαμαράς αν χάσει όπως όλα σήμερα δείχνουν τις εκλογές: «Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Σαμαράς θα ακολουθήσει την πορεία του Γεωργίου Μαύρου».
www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά