Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Νωρίτερα έρχεται φέτος η συντέλεια!

Έχεις αγχωθεί που η συντέλεια του κόσμου έρχεται το 2012; Δεύτε τελευταίον ασπασμών, άπιστοι! Η Ώρα της Κρίσης έχει οριστεί στις 21 Μαΐου και δεν λέει να λείπεις!
Το Family Radio Worldwide, χριστιανική οργάνωση υπό την καθοδήγηση του 89χρονου Harold Camping, πιστεύει ακράδαντα ότι η συντέλεια του κόσμου έρχεται στις 21 Μαΐου 2011. Η κοινότητα δηλώνει μη δογματική, μη κερδοσκοπική, χριστιανικό οργάνωση που δεν υπάγεται σε κάποια εκκλησία και διαθέτει ακόμη και ελληνικό παράρτημα! Ο δημοσιογράφος του «Vice» Rick Paulas συνάντησε τον εκπρόσωπο της οργάνωσης Tom Evans και
είχαν μια ενδιαφέρουσα εσχατολογική συζήτηση.
Το ποίμνιο του Camping πιστεύει ότι ο κόσμος θα τελέψει στα μέσα Μαΐου. Χρόνια τώρα, με διάφορες καμπάνιες ενημέρωσης διατυμπανίζει τη συντέλεια, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα χάριν της εντολής «σαλπίσατε τη σάλπιγγα… προειδοποιήσατε το λαό» (Ιεζεκιήλ 33:3). Αντίθετα με τη mainstream καταστροφολογία περί 2012, οι μύστες του Harold Camping φέρνουν το τέλος εγγύτερα. Γεμίζοντας τους δρόμους με τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες και στέλνοντας βαν με εθελοντές να ενημερώνουν το κοινό για τον επικείμενο θάνατό του, οι μάρτυρες της 21ης Μαΐου εγγυούνται την αποκάλυψη και υπόσχονται τη λύτρωση.
Vice: Αρχικά μιλήστε μου για τις τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες.
Evans: Ο κος Camping συνειδητοποίησε ότι ο Θεός έχει ορίσει χρονοδιάγραμμα στην ιστορία μέσα από τη Βίβλο, το οποίο σηματοδοτεί την 21η Μαΐου ως την ημέρα της Κρίσης. Σε 22 ημέρες ο Θεός θα καταστρέψει τον κόσμο, ξεκινώντας με ένα σεισμό, που, όπως υποψιάζεται το ποίμνιο, θα έχει αφετηρία του τη Διεθνή Γραμμή (Αλλαγής) Ημερομηνίας και θα κινηθεί δυτικά. Πριν 18 χρόνια ο κος Camping δημοσίευσε ένα βιβλίο που υποδείκνυε το 2011 ως τη χρονιά της συντέλειας. Ο Θεός μιλά για μια πνευματική δοκιμασία της ανθρωπότητας, δεν αναφέρεται σε σεισμούς, λοιμούς και πολέμους (αν και είχαμε μερικούς πολύ καλούς (!) σεισμούς τελευταία). Αλλά αυτοί δεν σηματοδοτούν το τέλος. Η κρίση ξεκινάει το Μάιο αλλά θα ολοκληρωθεί στις 21 Οκτωβρίου, όταν ο Θεός θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τη Γη. Τότε δύο πράγματα θα συμβούν. Οι αληθινοί λάτρεις του Χριστού θα αναληφθούν στους Ουρανούς και στη Νέα Γη δίπλα στον δημιουργό τους και οι υπόλοιποι θα εξοριστούν από τον Κύριο.
Vice: Για ποιον λόγο διαδίδετε την είδηση; Τι θες να αλλάξεις στους τρόπους των ανθρώπων;
Evans: Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη γνώμη κανενός. Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους γιατί ο Θεός μπορεί να τους κρατήσει κοντά του αν αυτοί πιστέψουν σε αυτόν. Οι περισσότεροι κοιτούν τις πινακίδες και λένε: «Άλλος ένας τύπος που προειδοποιεί ότι έρχεται το τέλος του κόσμου» και δεν το σκέφτεται καλύτερα. Περιστασιακά ,όμως, κάποιος κοιτάει τη Βίβλο και καταλαβαίνει, πείθεται και ικετεύει μετά τον Θεό για συγχώρεση.

Vice: Πώς βιώνουν τη συντέλεια τα άτομα στην κοινότητα; Εννοώ πως αν ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει η συντέλεια, θα είχα φρικάρει!
Evans: Λοιπόν, έχεις πατέρα;
Vice: Ναι.
Evans: Τον εμπιστεύεσαι;
Vice: Βέβαια.
Evans: Αν, λοιπόν, σου έλεγε: «Θέλω να κάνεις αυτό το πράγμα, εμπιστέψου με· θα τα φροντίσω όλα εγώ, το κάνω για το καλό σου» θα τον πίστευες γιατί έχεις μάθει μια ζωή να εμπιστεύεσαι τον πατέρα σου. Είναι το ίδιο πράγμα για μας. Εγώ ως αληθινός πιστός εμπιστεύομαι τον Ουράνιο Πατέρα επειδή Τον ξέρω, και Τον ξέρω επειδή κατέστησε τον εαυτό Του φανερό σε μένα.
Vice: Τι θα κάνετε τη μέρα της Αποκάλυψης;
Evans: Εννοείς αν θα συγκεντρωθούμε κάπου όλοι μαζί; Όχι. Όχι δεν έχουμε σκοπό να περιμένουμε όλοι μαζί τη διαστημική Ανδρομέδα να μας πάρει.
Vice: Αν πράγματι συμβεί η συντέλεια θα έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε, σωστά;
Evans: Ακόμα δεν έχεις πειστεί, ε; Είδες τι έγινε στην Ιαπωνία; Είδες την καταστροφή; Άκου κάτι: Ο Θεός μίλησε για έναν σεισμό που δεν έχει βιώσει ποτέ η ανθρωπότητα. Τόσο μεγάλο που αυτός της Ιαπωνίας θα ωχριά μπροστά του. Θα καταστραφεί ο κόσμος. Δεν θα υπάρχει χαρτί να γράψεις, δεν θα μείνει τίποτα. Ο κόσμος θα γίνει κολαστήριο! Όλοι με ρωτούν πού θα είμαι στις 22 Μαΐου. Δεν θα είμαι εδώ. Όχι επειδή θα αυτοκτονήσω. Κανένας μας δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ απλά προσεύχομαι για σας.
www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Η ΒΑΛΑΚΕΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ΄, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΙ, ΝΤΟΒΑΡΙΑ΄, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΤΑΙ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ει εσείς που πιστεύεται στην άλλη ζωή. Πηγαίνετε να την βρείτε. Αφήστε εμάς του άθεους σε αυτή την άχρηστη υλική ζωή που γουστάρουμε να ζούμε σαν ζώα που είμαστε ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά