Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«Κάποιοι της Πολιτικής Άνοιξης δεν με έχουν καλέσει»


Αιχμές εναντίον του προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά, άφησε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πρωί ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο παρουσιαστής, Γ. Παπαδάκης τον ρώτησε αν τον έχει καλέσει να συζητήσουν τετ – α – τετ για τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό ο Α. Σαμαράς. «Έχω μιλήσει με τον κ. Καρατζαφέρη», είπε ο κ. Ψωμιάδης, αλλά η πίεση του κ. Παπαδάκη ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να
απαντήσει εκείνος «Όχι, με κάποιους της Πολιτικής Άνοιξης δεν έχω μιλήσει». Πάντως, νωρίτερα ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Καραμανλή και οι δύο άντρες έχουν συχνή επαφή.
Πηγή: star.gr

3 σχόλια:

  1. Είναι "φοβερό" ο μέσος -και όχι μόνο- Έλληνας δεν καίγεται για τίποτε άλλο εκτός από τι είπε ο Ψωμιάδης ή τι γίνεται στην "γαλάζια πολυκατοικία" δηλαδή για κάτι που επί της ουσίας δεν υπάρχει. Όχι θα κάτσει να σκεφτεί ο Έλληνας την ανεργία του, την ανεχειά του, τα χρέη που δεν μπορεί να αποπληρώσει, το στεγαστικό του το οποίο απειλεί το σπιτάκι του και το μαύρο μέλλον των παιδιών του, ειναι δε τέτοια η πρεμούρα του για το τι λένε ανθρωπάρια του στυλ "κωλοτούμπα" και "ντόρας" που το μεσημέρι του "κόβεται" η όρεξη. Σα να μην σκεκόμαστε και πολύ στα καλά μας μου φαίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τσακιστει να φυγει απο το κομμα ,καλυτερα ΠΟΛΑΝ χωρις τα νουμερα στυλ ψωμιαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ .! Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ....ΣΑΜΑΡΩΝΕΤΑΙ Β.!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά