Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Γκλέτσος: "Να σκοτώνεις ζώα είναι αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη"

Εξοργισμένος είναι ο δήμαρχος Στυλίδας από την θανάτωση 5 σκύλων με φόλες, χθες το βράδυ στην Πελασγία.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι κοντά στους δημότες του και ότι νοιάζεται για τα προβλήματά τους. Ακόμα και όταν αυτά αφορούν τους τετράποδους "κατοίκους" της περιοχής. Έτσι, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι χθες το βράδυ πέθαναν 5 σκυλάκια από φόλες που είχαν βάλει κάποιοι ασυνείδητοι.
"Είμαι πραγματικά εξοργισμένος, γι' αυτό που συνέβη. Ο ένοχος ή οι ένοχοι θέλω να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Παρακαλώ

οποιονδήποτε δημότη γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί προσωπικά σε μένα και δεν θα εκτεθεί. Αυτοί οι άνθρωποι που δολοφονούν ανυπεράσπιστα ζώα, αυτοί είναι που πρέπει να εκτεθούν. Είναι μια αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη. Για το θέμα έχει ενημερωθεί και η αστυνομία και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδος" δήλωσε στο LamiaReport ο δήμαρχος Στυλίδας.
Δεν είναι η πρώτη φορά, που βγαίνει στην επιφάνεια το τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα και την άσχημη αντιμετώπιση που έχουν στη Φθιώτιδα.

lamiareport

7 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Π.Χ. μεταλαβαινει καθε κυριακη , ειναι κολλητος με τον πολυαγαπημενο, εζησε κοσμοπολιτικη ζωη . παει στην Ανζελα και χορευει το κελι το 33 και επιστρεφοντας μυριολλογει για τα καημενα τα σκυλακια . Τον ιδιο κυκλο δεν εκανε και η Δημητρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλούμε τον Δήμαρχο να έρθει στην Πελασγία και να περιδιαβεί το χωριό μας για να δει ο ίδιος τα προβλήματα. Αν δεν μπορεί ο ίδιος ας το κάνουν οι τοπικοί συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ευαισθησία του δημάρχου και τα φιλοζωικά του αισθήματα με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
    Απλά θα αναμένω να εκφραστούν με πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΖΟΥΝ 15 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΜΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Meta tis dilosis as anafonisoyme oloi megala ke ΘAΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΕΡΓΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑΚΙ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΜΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΦΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά