Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Σκουπίδια

Διαβάστε εδώ
Όταν η εμπάθεια του Στάθη συναντά την απύθμενη βλακεία του Ναυτίλου..
Δημοσιογραφία 2011.
Η "Ελευθεροτυπία" (κάποτε σε διάβαζα) αυτοκτονεί αργά και σταθερά ,πλησιάζει ταχύτατα την "Αυριανή".

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΕΜΦΑΝΩΣ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ , Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ επικρατεί τα τελευταία 30 χρόνια. Γιατί είναι το μόνο κόμμα, που έχει και φωνές λογικής στο εσωτερικό του στα υψηλά επίπεδα.
    Αν πάρεις τα στελέχη ένα προς ένα σε όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, δεν θα βρεις συνολικά πάνω από 2 ή 3 άτομα, που να μην ισχυρίζονται σαχλαμάρες, ενώ οι επιθέσεις τους εναντίον του ΠΑΣΟΚ βρίθουν από λαϊκίστικες κορώνες και άναρθρες κραυγές.
    Το ίδιο έχουν πάθει και όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι (Μίκης, Λάκης Λ., Στάθης, Ζουράρις), που φωνασκούν ακατάπαυστα απευθυνόμενοι στα χαμηλά ένστικτα του Έλληνα, ενώ επιπλέον αυτοπροσδιορίζονται, οι γελοίοι, ως οι πνευματικοί ταγοί της χώρας. Αν ζούσαν στη Γερμανία, μόνο η Bild, θα τους επέτρεπε να αρθρογραφούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΤΕ Κ. ΑΞΕΛΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ , ΜΜΕ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά