Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οργανωμένη "ανταρσία" στο Δήμο Στυλίδας;

Για την Τετάρτη 15 Ιουνίου επανορίστηκε η μηδέποτε πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας μετά την αποχή  συμβούλων της μειοψηφίας αλλά και της...πλειοψηφίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 η εικόνα που παρατηρήθηκε στην (μη) συνεδρίαση της περασμένης Εβδομάδας δεν ήταν και τόσο....τυχαία ή συμπτωματική.
Κατά τον εκπρόσωπο του δευτέρου συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρη Κατσικονούρη που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 και ο ίδιος δέχτηκε τηλεφώνημα από  σύμβουλο (λους) της πλειοψηφίας να απέχει από τη συνεδρίαση." Εγώ όμως εκλέχτηκε  έστω και ως σύμβουλος της μειοψηφίας,όχι να απέχω άλλα να είμαι παρών στις συνεδριάσεις και να δίνω εκεί τους αγώνες μου σύμφωνα με όσα είχα δεσμευτεί και προεκλογικά...".Τόνισε χαρακτηριστικά και αποκαλυπτικά ο κ.Κατσικονούρης.
Επίσης από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυρίτσης περιέγραψε   ως δραματική την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου εξ αιτίας της συμπεριφοράς του Δημάρχου Αποστόλη Γκλέτσου.
"Η απουσία μας ήταν μια συνειδητή πολιτική στάση για να δείξουμε στον κ.Δήμαρχο οτι δεν είμαστε υπήκοοι του να μας συμπεριφέρεται με τρόπο απαράδεκτο και προκλητικό  ενίοτε,τοσο εμεις οσο και οι δικοί του σύμβουλοι έχουν δικαίωμα  να διαφωνήσουν μαζι του,αυτο φαίνεται δεν αρέσει στον κ.Γκλέτσο,αν δεν αλλάξει τοτε και εμεις θα ενεργούμε ανάλογα,,," ειπε ο κ.Κυρίτσης.πρόσθεσε παντως οτι την Τετάρτη ο συνδυασμός του θα παει αλλα τιποτα δεν ειναι σίγουρο για τη διαδικασία και όλα θα εξαρτηθούν αποκλειστικα και μόνο απο τη στάση και την συμπεριφορά του Δημάρχου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον  παντως παρουσιάζει η στάση τόσο του πρωην Δημάρχου Γιώργου Μύτη (αν προσέλθει) όσο και του δημοτικου συμβουλου της  πλειοψηφίας Παν.Βελεσιώτη ο οποίος εχει δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του και αναμένεται να  ενημερώσει γραπτώς τον πρόεδρο και το σώμα του Δ.Σ. για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφασή του.
www.lamiafm1.gr

10 σχόλια:

  1. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ .
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδεις μωροτερος των διδασκαλων αν δεν υπηρχαν οι δικηγοροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον κ.Κατσικονούρη, μπορεί να αρέσει η συμπεριφορά του κ.Δημάρχου. Μπορεί να ανέχεται ανάρμοστες συμπεριφορές και να ξέχασε το τί άκουσε εκείνος το βράδυ που πήγε για συμπαράσταση στον κρατούμενο Δήμαρχο. Ξέρει αυτός. Άλλοι όμως δεν τα ανέχονται αυτά, έχουν μάθει να λειτουργούν διαφορετικά και αντιδρούν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε ρε δημητρακη ολη η δεξια επεσε επανω να στηριξει τον γκλετσο λες και δεν τον ξερατε ..καθεστε σουζα στον τραυλο τον χρηστακη..η καταντια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και δη παπαδοδασκαλων λογω εκιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον φτυνουν και αυτος νομιζει οτι βρεχει, ατσιδα ο δικος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ! ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ...ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ! Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΤΕΧΩ ....ΨΗΦΙΖΩ Η' ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ! ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ! Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ .....ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΛΈΤΣΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ Η ΑΟΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΤΑΣΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΟΡΜΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΣΦΗΓΜΕΝΕΣς ΓΡΟΘΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Κ.....ΦΕΡΕΜ ΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ Η ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΟΥ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ -ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ,ΚΑΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ,ΚΑΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ... Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AN KRINV APO TO NERO POY ERIJE PROXUES KATALABAINV OTI PHGE PLHMMYRA TO FTYSIMO STO DHMO STYLIDAS KAI KYRIVS STA PAPADHPAIDIA POY KATANTHSAN ...ANTIPLHMMYRIKA TOY GKLETSOY .!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά