Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Καθηγήτρια Φωτογραφήθηκε ημίγυμνη στην Τάξη!

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια της Αγγλίας, το Harrow School, λόγω των «πιπεράτων» ενσταντανέ που κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό.


Πέτρα του σκανδάλου η Joanne Salley, πρώην μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια, που φωτογραφήθηκε μόνο με το τζιν της για τις ανάγκες του μαθήματος των εικαστικών.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από επαγγελματία φωτογράφο που εργάζεται στο σχολείο και κατέληξαν στα χέρια των μαθητών μετά από κλοπή, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος.

Οι συνάδελφοι της κα. Salley, πάντως, είναι στο πλευρό της! «Πρόκειται για μία εξαιρετική καθηγήτρια και επιτυχημένη στο αντικείμενό της, ενώ για το σχολείο μας αποτελεί υπόδειγμα ήθους», δήλωσε ο διευθυντής του κολεγίου, Barnaby Lenon.

Μάλιστα, εκπρόσωπος του Harrow διέψευσε και τις φήμες που θέλουν την σέξι καθηγήτρια να εγκατέλειψε το πόστο της. «Δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει έτσι την καριέρα και την προσπάθεια χρόνων. Είναι εξαιρετική καθηγήτρια και όλα αυτά αποτελούν απόπειρες εκβιασμού και σπίλωσης του ονόματός της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
volostv.blogspot.com
Δείτε τις  επίμαχες φώτο

 


2 σχόλια:

  1. Πάντως πληροφοριακά τα δίδακτρα στο Harrow School είναι τσουχτερά..μη βιαστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά