Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Επίθεση - χωρίς συνέπειες - από άγνωστο στον Σαρκοζί

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο σήμερα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Μπραξ, στα νοτιοδυτικά της χώρας, χωρίς ωστόσο να πάθει το παραμικρό.
    Στο βίντεο που μεταδόθηκε από τα γαλλικά κανάλια διακρίνεται ο Σαρκοζί να χαιρετά το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο πίσω από ένα σιδερένιο κιγκλίδωμα. Ξαφνικά ένας άνδρας τον αρπάζει από το πέτο και τον τραβάει προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να χάσει την ισορροπία του.
    Οι σωματοφύλακες του Σαρκοζί ακινητοποίησαν αμέσως το δράστη και τον συνέλαβαν. Ο άνδρας κρατείται στο
αστυνομικό τμήμα της Αζέν. «Η συνήθης δικαστική διαδικασία είναι σε εξέλιξη», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.
    Η επίθεση σε βάρος του Σαρκοζί έγινε ενώ ο Γάλλος πρόεδρος έβγαινε από το δημαρχείο του Μπραξ. Μόνο ένας φωτογράφος και ένας καμέραμαν ήταν παρόντες στη σκηνή αφού οι δημοσιογράφοι οι οποίοι συνοδεύουν το Σαρκοζί στην περιοδεία του τον περίμεναν σε άλλο σημείο.
    Μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε καταφέρει να σπάσει τον κλοιό των σωματοφυλάκων του Σαρκοζί και να επιτεθεί στο Γάλλο πρόεδρο. Το 2008 όμως, σε ένα άλλο γνωστό επεισόδιο, ένας άγνωστος αρνήθηκε να του σφίξει το χέρι στο Αγροτικό Σαλόνι του Παρισιού, λέγοντάς του «Μην μ' αγγίζεις, με λερώνεις» για να λάβει μια ουδόλως... αβρή απάντηση από το Σαρκοζί.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά