Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Φραστική επίθεση Τσίπρα σε Κακλαμάνη


 Το ζήσαμε κι αυτό σε αυτή τη χώρα, έφθασε μέχρι εκεί ο αμετροεπής Αλέξης Τσίπρας. Δεν ισχυρίζομαι ότι ο κ.Κακλαμάνης είναι κάποιο "τοτέμ" που ουδείς μπορεί να κρίνει αλλά νομίζω ότι μόνο και η ηλικία του θα έπρεπε να είχε γίνει σεβαστή. 

Ντροπή και πάλι ντροπή.
www.parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ! ΣΑΝ ΝΕΟΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΘΡΑΣΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ 114 ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ! ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΝΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ! ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ..ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ! ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ''ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ'' ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ! ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! 1/7/2011 ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ! ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ''ΣΦΥΓΜΟ'' ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ .......ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ''ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ '' ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ..ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά