Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Παραλία Ραχών...

Φυσικά και δεν είμαι ο πρώτος που θίγω το θέμα..... Όμως η κατάσταση στην παράλια Ραχών είναι πραγματικά τριτοκοσμική!!!
Δεν θα σχολιάσω την πρωινομεσημβρινή κατάσταση όπου όλα τα τζιπ και τα αγροτικά της περιοχής καταξιώνουν την ύπαρξη τους,παρκάροντας στα πεζοδρομία μην αφήνοντας χώρο για τους πεζούς,τις μικρομανάδες με τα μωρά στα χέρια και τους ηλικιωμένους που πασχίζουν να βαδίσουν με ασφάλεια μέσα σ' αυτό το αλαλούμ που επικρατεί.... Ας τους κράξουν οι ίδιοι,μπροστά τους γίνονται όλα. Φταίμε όλοι μας γι' αυτή την ασυδοσία,δεν μιλάμε, για να κάνουμε τα ίδια όταν έρθει η σειρά μας...


Πέστε μου όμως κάτι,τι άλλαξε φέτος και δεν εφαρμόζεται το μέτρο της πεζοδρόμησης από τις 8.30 και μετά,κάτι που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια????
Τι γελοία εικόνα, υπανάπτυξης,αδιαφορίας,γαϊδουριάς είναι αυτή που παρουσιάζεται κάθε βράδυ?? Όπου μικρά παιδιά προσπαθούν να κυκλοφορήσουν με τα ποδήλατα τους,ερχόμενα αντιμέτωπα με δεκάδες υποψηφίους εραστές που πάνε και έρχονται όλη νύχτα επιδεικνύοντας το "τούτου" τους και την θρασύτητα τους!
Και από την άλλη μεριά οι "επαγγελματίες" που στο πρόσωπο αυτών των μίζερων αγαπητικών προσβλέπουν πελάτες για να γεμίσουν τα μαγαζιά τους....
Και δεν καταλαβαίνουν-ούτε θα καταλάβουν πότε-ότι ο κόσμος θα βαρεθεί στο τέλος αυτόν τον αχταρμά της υποκουλτούρας,θα φύγει,θα ζητήσει κάτι πιο οργανωμένο και καθαρό και αυτοί θα μείνουν να βλέπουν τους χαζολόγους να περνούν.....
Οι κανόνες δημιουργούν πολιτισμό,πάρτε το χαμπάρι,δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι....

Αναγνώστης

www.lamiareport.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ (ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ...)

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΟΙΠΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά