Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τριτοκοσμικές εικόνες στο Ιατρείο

Το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού  STAR της Λαμίας, βρέθηκε στο χωριό μας μετά από σωρεία παραπόνων συμπατριωτών μας, για να καλύψει τα προβλήματα του δημιουργούνται στο Περιφερειακό Ιατρείο.
Όσοι έτυχε να παρευρίσκονται στο Ιατρείο μίλησαν με αγανάκτηση στο κανάλι για το μέγεθος της καθημερινής ταλαιπωρίας (αναμονή μέχρι και τέσσερις ώρες)  και τις τριτοκοσμικές καθημερινές εικόνες  με υπέργηρους ασθενείς να περιμένουν από τις έξι το πρωί για να πάρουν σειρά.
Η παρουσία μόνον μιας ιατρού χωρίς καμία άλλη νοσηλευτική και γραμματειακή υποστήριξη έχει κάνει το πρόβλημα εκρηκτικό.
Ο σύμβουλος της μειοψηφίας Πρεμέτης Ιωάννης είχε εδώ με επιστολή του στον Δήμαρχο επισημάνει το πρόβλημα ,δυστυχώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του είχε δεχθεί ειρωνικά σχόλια από τον κ. Γκλέτσο.
Ποιος όμως μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις του Δημάρχου κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου μας τόνισε ότι
είχε εξασφαλίσει σε συνάντηση που είχε με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Αγγουρά, την τοποθέτηση δεύτερου γιατρού καθώς και δεύτερης νοσηλεύτριας .
Τελικά παραμένει μια γιατρός ,τελευταία μόνο για τρεις μέρες την εβδομάδα και η  μοναδική νοσηλεύτρια πήρε μετάθεση.
Κύριοι της δημοτικής αρχής ,αυτό το χωριό ήταν πάντα περήφανο και είχε περήφανους ανθρώπους με αξιοπρέπεια ,αν νομίζετε ότι είναι σοβαρή εικόνα ο Ρίζος ο Ξαφάς να δίνει χαρτάκια στους ασθενείς με αριθμούς προτεραιότητας τότε το έχετε χάσει το παιχνίδι.
Κάντε κάτι και σύντομα.

12 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕ, ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ 1 ΟΚΤ. ΛΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑ..... ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.

    ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ (ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΑΛΛΑ...) ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η δημοσιογραφος εψαχνε να βρει καποιον στο δημαρχειο για μια δηλωση και δεν υπηρχε ΚΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ?ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ .ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ !! ΚΛΕΙΣΤΟΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η αντιπολιτευση για να σηκωσει ψηλα το θεμα που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;; ΤΟ 80% ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ;;; ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ;;;; ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΕΣ ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΤΟ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ !ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ;;;;; ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ;;;; ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ;;;; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ....ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη, συγχαρητήρια που το πρόβαλες.
    Μεγάλο πρόβλημα που χρειάζεται λύση.
    Έχω στείλει μερικά μέιλς σε βουλευτές του Νομού, στον Περιφεριάρχη και στον Αντιπεριφεριάρχη.
    Για να δουμε; Θα γίνει κάτι;

    Νίκος Μπατσικανής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτοι που ταχα καθονται στις καρεκλες δεν κανουν μια βολτα στα καφενεια να ακουσουν με τι κοσμητικα επιθετα τους λουζουν...εχουν χασει τον μπουσουλα
    Θ.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ 6:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...............Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά