Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Το Associated Press για τη σχέση Παπανδρέου - Σαμαρά...


Το Associated Press σε δημοσίευμά του, με τίτλο, «η αγάπη και το μίσος στην Ελλάδα: μια σχέση καθορίζει την ιστορία», αναφέρεται στη στενή σχέση που είχαν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής αλλά και... η μετέπειτα πολιτική τους σύγκρουση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου και του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
Ο αρθρογράφος του δημοσιεύματος κάνει αναφορά στη συγκατοίκηση των δύο ανδρών στο Αμερικανικό πανεπιστήμιο ενώ ταυτόχρονα περιγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για την

«αριστερή κλίση» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την «συντηρητική» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ας το παραδεχτούμε, η εξουσία είναι ένα παραλήρημα. Είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει να απορρίψεις τους φίλους σου», δήλωσε ο Φίλιπ Τσιάρας, που ξέρει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς από το Amherst College της Μασαχουσέτης στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

«Αν ήταν οι δυο τους σε ένα δωμάτιο, χωρίς μικρόφωνα θα ακούγατε μια διαφορετική συζήτηση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά