Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το ΚΚΕ κήρυξε τον πόλεμο κατά του «κινήματος της πατάτας»

Eνώ μέρα με τη μέρα το «κίνημα της πατάτας» εξαπλώνεται και σε άλλα είδη, το ΚΚΕ αντιδρά στα κινήματα κατά των μεσαζόντων αφού «αποπροσανατολίζουν τους μικρούς φτωχούς αγρότες και τους απομακρύνουν από το αγροτικό κίνημα».
Ενώ το κίνημα εξαπλώνεται και σε άλλα είδη πλην της πατάτας, ο Περισσός «κήρυξε τον πόλεμο» κατά των «αστικών ΜΜΕ» που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους μικρούς φτωχούς αγρότες.
Το  γραφείο Τύπου του Κόμματος, αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά πως
«με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μια νέα, ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό "κίνημα της πατάτας". Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης».
«Ο στόχος προβολής του "κινήματος της φθηνής πατάτας" είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ».
Το κείμενο καταλήγει σε κλήση για συσπείρωση γύρω από το ΚΚΕ προκειμένου «ο λαός να μπορεί να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει».
Φυσικά το κείμενο του Κομμουνιστικού Κόμματος δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Ίντερνετ, οι οποίοι δημιούργησαν την παραπάνω σατιρική εικόνα η οποία έχει κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου.
 http://www.iefimerida.gr/

4 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ! ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑΝ ;; ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΟΥ ! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΦΙΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 5 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ 2 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ !!! ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρήγορα ένα ψυχίατρο για τους "συντρόφους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν και δεν ειμαι κκε σ' αυτο το θεμα θα συμφωνησω . δεν μπορει τα καναλια και ο παγκαλος να λεει πως το κινημα της πατατας ειναι αυτο που ελειπε στον χωρο των τροφιμων . μσλλον κατι κρυβει το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα αυτοι ειναι πιο νουμερα απο ολους..κοκκινα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά