Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αυτή την φορά την...πατάτα την έκανε το ΚΚΕ!

Παρασυρόμενοι προφανώς από το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε πρώτος να αγκαλιάσει «το κίνημα της πατάτας», οι ένοικοι του Περισσού, έκαναν πρώτα ότι δεν το βλέπουν. Αφού στην συνέχεια το κίνημα αυτό γνώρισε ευρεία δημοσιότητα, το ΚΚΕ το γύρισε και άρχισε να κατηγορεί τα ΜΜΕ και τους μεγαλοεπιχειρηματίες για μια «νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό "κίνημα της πατάτας"».
Κι αφού από χθες διαπίστωσαν ότι η στάση τους αυτή άρχισε να έχει σοβαρό πολιτικό κόστος παραμονές των εκλογών, άρχισαν τα στελέχη τους να τα στρίβουν, υποστηρίζοντας ότι δεν εννοούσαν ακριβώς αυτό που ανέφερε η ανακοίνωσή τους και ότι τελικώς το «κίνημα» θα ξεφουσκώσει και θα θησαυρίσουν ξανά τα σούπερ μάρκετ.

Για μια ακόμη φορά, το ΚΚΕ εγκλωβίζεται σε μια μάχη χαρακωμάτων με τους αντιπάλους του στην Αριστερά και στήνει αναχώματα στην κοινή λογική και σε μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων που απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του ΠαΣοΚ και της ΝΔ άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως το ΚΚΕ είναι η λύση γι' αυτές τις εκλογές.

Αλλά πώς μπορεί να πείσει λογικούς πολίτες το ΚΚΕ, ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, όταν μπορεί ο καθένας να αγοράσει φθηνότερα πλέον ένα τσουβάλι πατάτες και ενδεχομένως το Πάσχα κι ένα φθηνότερο οβελία;

«Ο στόχος προβολής του "κινήματος της φθηνής πατάτας" είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΚΚΕ.


Εντάξει. Αν διαφωνήσουμε εμείς, προφανώς θα είμαστε «φερέφωνα των μονοπωλίων και των σούπερ μάρκετ». Ας ρωτήσει λοιπόν το ΚΚΕ εκείνους που κατέβαιναν στις πλατείες κι εκείνους που σπεύδουν να αγοράσουν φτηνή πατάτα. Κι αν βρουν έστω κι έναν που να συμφωνεί, ας εκδώσουν νεότερη ανακοίνωση.


Διαφορετικά ας παραδεχθούν, ότι τουλάχιστον αυτήν την φορά, έκαναν μεγάλη πατάτα… 
Β.Χιώτης-ΤΟ ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ 300 ΕΥΡΩ ΔΟΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ 100 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ 200 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ , 220 ΕΥΡΩ ΧΑΡΑΤΣΙ , 80 ΕΥΡΩ ΡΕΥΜΑ , 35 ΕΥΡΩ ΚΙΝΗΤΟ , ΚΑΙ .....4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ !! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞΟΔΑ !!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ !! ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ !!! ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ !!! ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ;;;; ΑΣΤΕ ΤΑ 4 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το κίνημα της πατάτας βλέπω τους μεσάζοντες να χάνουν τη δουλειά τους και να γίνονται ... "κλέφτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά