Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη η Τσακάλου

Την πρώην γραμματέα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, του κ. Μιχ. Χριστοφοράκου, την κυρία Αικατερίνη Τσακάλου υποδέχθηκε στις τάξεις του ΛΑΟΣ ο κ. Γ. Καρατζαφέρης. Με μια κίνηση που θα συζητηθεί, αφού η κυρία Τσακάλου ήταν πρόσωπο που γνώριζε πολλά για τις επαφές της Siemens στη χώρα μας, θα είναι υποψήφια με το ΛΑΟΣ στις προσεχείς εκλογές.
Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης προσπαθεί να διατηρήσει τη δύναμη του κόμματός του, θέτοντας στο στόχαστρό του τη Χρυσή Αυγή, που αποκαλεί ναζιστικό και φασιστικό κόμμα.
«Τώρα η φωνή μου ενοχλεί. Κάποιοι προσπαθούν να την αποκλείσουν. Έχω την αίσθηση ότι αν ήμουν "καλό παιδάκι" θα μου έδιναν περισσότερη δημοσιότητα, όπως δίνουν σε κάποιους άλλους» είπε (Ρ/Σ ΕΡΤ3) και υποστήριξε πως τον προσεχή Ιούνιο θα υπάρξουν νέα, επώδυνα μέτρα.
Εν μέσω των προσπαθειών του για περιχαράκωση του κομματικού ακροατηρίου, ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με την κυρία Τσακάλου νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, φωτογραφήθηκε και καλωσορίζοντάς τη, την προσφώνησε ως «Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό».

Επίσης έκανε μνεία στις περιπέτειες που πέρασε, λέγοντας: «Δοκιμάστηκε και έμεινε όρθια. Σήκωσε το ανάστημά της, ενώ πάρα πολλοί περίμεναν ότι δεν θα έχει τη δύναμη και το θάρρος να το κάνει.
Από την πλευρά της η κυρία Τσακάλου, η «frau Τσακάλου», όπως την αποκαλούν κάποιοι, η γυναίκα που γνώριζε πολλά για τον βίο και την πολιτεία του κ. Χριστοφοράκου αλλά και το ποιος έμπαινε και έβγαινε στο γραφείο του ή με ποιους είχε πάρε-δώσε και σε ποιους έστελνε δώρα, εμφανώς αμήχανη, τον ευχαρίστησε και είπε πως είναι μεγάλη τιμή να βοηθήσει το ΛΑΟΣ και υποσχέθηκε να λειτουργήσει προς όφελος της πατρίδας.

Εκτός από το ημερολόγιο που τηρούσε επιμελώς η κυρία Τσακάλου και την επαναπρόσληψή της στη Siemens που ζήτησε πέρυσι το Μάιο, που προκάλεσαν συζήτηση, μείζον θέμα δημιουργήθηκε με το βιβλίο της με τίτλο «Μια ιστορία από μέσα» που έντεχνα και γλαφυρά, «φωτογραφίζει» τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Πολιτική απάτη από Σαμαρά και Βενιζέλο

Ο κ. Καρατζαφέρης επιμένει πως οι πρόεδροι της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, οι κκ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος θέλουν να γίνουν οι εκλογές τον Μάιο, «πριν αντιληφθεί ο κόσμος πως την πάτησε», αφού τον Ιούνιο έρχονται σκληρότερα μέτρα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έβαλε το διακύβευμα των εκλογών, υπογραμμίζοντας πως ο λαός δεν πρέπει να δώσει το 50% σε ΠαΣοΚ και ΝΔ. «Το ζητούμενο είναι αν οι δυο τους, οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς μπορέσουν να έχουν την αυτοδυναμία. Εκεί πλέον είναι τα πράγματα. Προφανώς θα κατορθώσουν να έχουν και οι δύο μαζί περισσότερο από 150 βουλευτές, πιο εύκολα, ή πιο δύσκολα» είπε και συμπλήρωσε: «Ξέρουν τι θα συμβεί. Γνωρίζουν ότι και οι δύο μαζί, θα πάρουν τους 150 βουλευτές. Την επόμενη μέρα όμως των εκλογών, θα αρχίσει μια διαδικασία εξοβελισμού».

«Ποταπό πρόσωπο του χιτλερισμού η Χρυσή Αυγή»

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα συνεχίσει την επίθεση στη Χρυσή Αυγή, για την οποία λέει ότι έχει μια εξαιρετική περιποίηση από «κάποιες συγκεκριμένες γραφίδες και μικρόφωνα του τύπου» που αποκρύπτουν τι πρεσβεύει και τι πιστεύει το κόμμα που ηγείται ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος.

«Τώρα που πραγματικά προβάλει το φαιδρό και ποταπό πρόσωπο του ναζισμού, του Χιτλερισμού, του Γκαιμπελισμού δεν βλέπω ανάλογη αντιμετώπιση! Ίσως και να βολεύει κάποιους αυτή η κατάσταση. Ανατρέχοντας στα εξώφυλλα και στο περιεχόμενο των περιοδικών τους, βλέπω και διαβάζω ότι κάνουν συνεχείς αναφορές και υμνούν το ναζισμό, το Χίτλερ και το Σατανισμό. Όλα αυτά τώρα αποκρύπτονται» λέει.
ΤΟ ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΟΥ 2002 Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ. SHAME ON YOU ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά