Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνιστώσα... «Λούκα»!

Συνιστώσα... «Λούκα»!
Σε προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε η Λ. Κατσέλη. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν τα χειρότερα μετεκλογικά σενάρια, διότι σε αυτήν την περίπτωση το γνωστό σύνθημα, που εμπνεύστηκε η Λούκα, θα χρειαστεί μια μικρή διόρθωση: «Δραχμές υπάρχουν!»
Στον... φυσικό της χώρο βρίσκεται πλέον η Λ. Κατσέλη! Μετά την παταγώδη εκλογική αποτυχία της, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας συναντήθηκε χθες με τον Αλ. Τσίπρα και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα οριστικοποιηθεί η προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η επισημοποίηση του «συνοικεσίου» συνοδεύτηκε με το καυστικό σχόλιο κύκλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θύμισαν ότι η Λούκα είχε εμπνευστεί το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν» και ήταν υπουργός Οικονομίας την κρίσιμη περίοδο (δεύτερο εξάμηνο του 2009 - πρώτο εξάμηνο του 2010) του Μνημονίου και των καθυστερήσεων...
«Μονομερής ενέργεια»
Χθες, πάντως, ο Αλ. Τσίπρας εξήρε την απόφαση της Κοινωνικής Συμφωνίας να θέσει στο
τραπέζι του διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ προγραμματικές θέσεις και όχι ανταλλάγματα βουλευτικών εδρών ή αξιωμάτων. Το «συνοικέσιο» δεν ικανοποίησε ούτε τον Χ. Καστανίδη, ο οποίος χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της Λ. Κατσέλη «μονομερή ενέργεια».
  • Προνομιακές σχέσεις με τον... Α. Τσοχατζόπουλο (αλλά και τη Λ. Κατσέλη) διατηρούσαν τα περισσότερα από τα 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποφάσισαν να «μετακομίσουν» στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειονότητά τους ανήκουν στο Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών. Οπως εύστοχα επισημάνθηκε, δεν αποκλείεται να συγκροτήσουν μια νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με την επωνυμία «Ακης»!
  • Έθνος

2 σχόλια:

  1. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ...ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ !! ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ! ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ .....ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα Κατσέλη προσπάθησε στις 6 Μάη μήπως ζωντανέψει το πτώμα του ΑΣΚ του συζύγου της αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ και τώρα με εκείνον τον συρφετό του άνδρα της (μερικοί είναι στους 127) πάνε τρέχοντας μήπως και πάρουν κανένα κοκκαλάκι τα λιγούρια από τον Τσίπρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά