Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η κυβέρνηση της...Αριστεράς !


Με την πάροδο του χρόνου αποκαλύπτεται, στην πράξη, πόσο έωλη – έως ηλίθια – ήταν η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, που στόχευσε και προωθούσε την Κυβέρνηση της …Αριστεράς !
Οι φωστήρες της Κουμουνδούρου στήριξαν όλη την προεκλογική τους καμπάνια στην επιδίωξη τα τρία κόμματα, (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ), να κατάφερναν να πάρουν τις αναγκαίες ψήφους, να πετύχαιναν να συνεννοηθούν και να σχημάτιζαν …Κυβέρνηση !
Βέβαια, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, η στρατηγική αυτή υπέκρυπτε τη θλιβερή σκοπιμότητα της υποκλοπής ψηφοφόρων από τα δύο άλλα κόμματα, (κυρίως από το ΚΚΕ…), για την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που παρουσιάστηκε, περίτρανα, στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου κι έφερε τη συρρίκνωση των δυνάμεων του Περισσού.
Αυτές τις ημέρες οι διαμάχες για τις θέσεις που θα καταλάβουν στην αίθουσα της Βουλής οι βουλευτές των τριών «αριστερών» κομμάτων, ήρθαν να ξεσκεπάσουν, πλήρως, την κωμωδία και ν΄ αποτελειώσουν, την όποια προσδοκία συνεργασίας τους.

Αυτοί τσακώνονται για το που θα καθίσουν στα έδρανα και δεν είναι σε θέση, ούτε αυτό να συζητήσουν και να συμφωνήσουν, είναι ποτέ δυνατόν να συνομολογήσουν σε κυβερνητική συνεύρεση ;

Με τη λήξη της σημερινής μεταβατικής περιόδου, ο μνηστήρας της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ, πάλι το παραμύθι της «Κυβέρνησης της Αριστεράς» θα πλασάρει ή θα βρει και θα προωθήσει κάτι άλλο, παρόμοιας πλοκής και ανάλογης σοβαρότητας ;...
 http://logoplokies.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά