Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ξυπνώντας σχολικές μνήμες …


            Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 εκδήλωση στο Αχλάδι Φθιώτιδας υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδιωτών, με θέμα «Ταξιδεύοντας στις Σχολικές Αναμνήσεις». Τη γιορτή συνόδευσε μουσικά το σύνολο “Ρεμπέτικο Σμυρναίικο Αστικό Τραγούδι” των ταλαντούχων μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας.
            Η φροντισμένη διοργάνωση περιελάμβανε την αναβίωση της ιστορίας του Παλιού Δημοτικού Σχολείου, με ομιλίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βραβεύσεις παλαιμάχων και εν ενεργεία δασκάλων αλλά και νηπιαγωγών που υπηρέτησαν στο Αχλάδι. Οι παριστάμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να
δοκιμάσουν θαυμάσια σπιτικά εδέσματα που ετοίμασαν με μεράκι γυναίκες-μέλη του Συλλόγου.
            Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Παρχαρίδης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθ/δας κος Πιλιτζίδης, ο Σχολικός Σύμβουλος κος Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εχιναίων κος Καραγεώργος, ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κος Μπλούνας, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Στυλίδας και πλήθος κόσμου.
Θερμά συγχαρητήρια στον σύλλογο ,το ιστολόγιο  προβάλει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τέτοιες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά