Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Άρση ασυλίας

Οι επιθέσεις εναντίον των μικροπωλητών στα πανηγύρια θα συνεχιστούν, προαναγγέλλει θρασύτατα από το «Βήμα FM», ο κ. Γ. Γερμενής, (φωτογραφία αριστερά), βουλευτής Β΄ Αθηνών, ο αποκαλούμενος και «Καιάδας», γιος του κ. Σπ. Γερμενή, υποψήφιου βουλευτή με την Χρυσή Αυγή στην Κεφαλλονιά και μπασίστας στο ελληνορβηγικό black metal συγκρότημα Naer Mataron. Είναι αυτός, όπως θυμάστε, που έδωσε το παράγγελμα... «εγέρθητω» στους δημοσιογράφους, την ημέρα των εκλογών: «Όπου η πολιτεία δεν εφαρμόζει το νόμο, παντού θα υπάρχει ένας χρυσαυγίτης», είπε υπερηφάνως, χωρίς να υπολογίζει τους νόμους.
Εκείνο πάντως που γνωρίζω είναι ότι εναντίον των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής που είχαν υποκαταστήσει τους αστυνομικούς και διέλυσαν τους πάγκους μικροπωλητών, σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα σταλεί στη Βουλή. Η ΝΔ, το ΠαΣοΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας των τριών βουλευτών και τότε θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη. Θα είναι ίσως η πρώτη φορά που τόσο πολλοί βουλευτές θα ζητήσουν άρση ασυλίας βουλευτών.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά