Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Liberation: “Δίνε του, πλούσιε μαλάκα!»

 H εφημερίδα «ξεπροβοδίζει» τον Mr Louis Vuitton που θέλει να γίνει Βέλγος για να αποφύγει την εφορία.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία η ανακοίνωση της είδησης ότι ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της χώρας και επικεφαλής του οίκου μόδας Louis Vuitton Μπερνάρ Αρνό, κατέθεσε αίτημα τελευταίως, για να αποκτήσει τη βελγική υπηκοότητα.
Η κίνηση αυτή του κ. Αρνό, έχει για πολλούς σχέση με  την ανακοίνωση του Φρανσουά Ολάντ ότι θα υλοποιήσει την προεκλογική του εξαγγελία για φορολόγηση 75%, σε όσους δηλώνουν εισοδήματα άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.  
Η πρόθεση του κ. Αρνό, έδωσε την αφορμή στην
εφημερίδα Liberation, να κυκλοφορήσει σήμερα με ένα σκληρό "ξεπροβόδισμα". «Σήκω φύγε, πλούσιε μ…α!», γράφει η εφημερίδα και σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ότι η αίτηση του Ανρό για βελγική υπηκοότητα, "είναι ένα σύμβολο του εγωισμού των πλουσίων".

Ο ίδιος, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, εξήγησε- διά του εκπροσώπου του- ότι το αίτημα του να αποκτήσει τη βελγική υπηκοότητα δεν θα αλλάξει το ρόλο της Louis Vuitton για τη γαλλική οικονομία.
lifo.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝΕ. ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά