Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο Χρυσοχοϊδης επικεφαλής της «Δεξιάς Πρωτοβουλίας»!

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο … Μιχάλης χτενίζεται!
Τα έγραψα και άλλες φορές και ίσως τελικά να είναι και χάσιμο χρόνου να ασχολείται κανείς με τις δηλώσεις Χρυσοχοίδη!
Είναι προφανές και για τον πλέον ανίδεο στα πολιτικά πράγματα ότι αναζητά εναγωνίως ρόλους, αδιαφορώντας για την κατάρρευση του κόμματος, στο οποίο υποτίθεται , παίζει το ρόλο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου!
Περνώντας από απίστευτες φάσεις στην πολιτική του καριέρα, αδυνατεί να δει το μέλλον του χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ρόλο για τον ίδιο. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν τον νοιάζει που και πως. Το μόνο που επιζητεί εναγωνίως είναι να υπάρχει…

Η άκρως βλακώδης τοποθέτηση του για πανστρατιά ενάντια στο λαϊκισμό, με τον τρόπο που τον προσδιορίζει, κλείνει όπως ήταν αναμενόμενο, το μάτι στη ΝΔ και το «σωτήρα» της χώρας. Ορίζοντας το λαϊκισμό, κατά το δοκούν, ταυτίζοντας τα «άκρα», προσδιορίζοντας δηλαδή σαν πολιτικό εχθρό οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί του!
Ξεχνά βεβαίως ότι ο ίδιος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα προϊόν του κακώς εννοούμενου λαϊκισμού, ένα προϊόν ενός πολιτικού συστήματος που στηρίχθηκε στις πελατειακές σχέσεις και βεβαίως στην υποταγή και προσκόλληση στις εκάστοτε ηγετικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα ο Χρυσοχοϊδης αναδεικνύεται ως ο γνήσιος εκφραστής της νέας τάσης στο ΠΑΣΟΚ, που θα μπορούσε άνετα να ονομάζεται «ΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΟΥΛΗΣ
 http://ra64.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά