Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

" Αυτός δεν ξέρει τι λέει"

ΚΛΕΙΝΩ αυτή την «ελεγεία» στον πρόεδρο Πάνο και το κόμμα «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» με τα νέα προβλήματα που διαβλέπω να αναφύονται στο εσωτερικό του κόμματος - και δεν εννοώ τη δημιουργία του (ανθυπο)κόμματος Ελλήνων Πρωτοβουλία.
ΧΘΕΣ στη διάρκεια της εκπομπής του Παπαδάκη, ο μόνιμος πελάτης του πάνελ Νότης Μαριάς δήλωσε - εκτός γραμμής - ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε συνεργασία με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις (λέγε με ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή).
ΧΤΥΠΗΣΑΝ τα τέλια αμέσως. Στο τηλέφωνο μεγαλοπαράγοντας του κόμματος μου διακήρυξε ότι «αυτός δεν ξέρει τι λέει και δεν εκφράζει το κόμμα». Εγώ που δεν έβλεπα τον Παπαδάκη, ζήτησα λεπτομέρειες:

Είναι εκτός γραμμής, δεν μας εκφράζει, και η υπόθεση της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει καεί εντελώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ πια δεν είναι κατά του Μνημονίου, βουλευτής του βάζει θέμα φόρου πίστεως, στο θέμα των ιμάμηδων εμείς στηρίζουμε την εθνική πολιτική, εκείνοι όχι, υπάρχουν οι θέσεις υπέρ των αναρχικών, πώς θα κάνουμε σύμπραξη;

ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ που την έχω. Και την έχουμε, φαντάζομαι, όλοι...
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά