Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Την ενοχή Παπαγεωργόπουλου προτείνει ο εισαγγελέας για την υπεξαίρεση-μαμούθ

Από το in.gr:

Την ενοχή τόσο του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου όσο και του άλλοτε στενού του συνεργάτη, Μιχάλη Λεμούσια, για την υπεξαίρεση-«μαμούθ» στον Δήμο πρότεινε προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο εισαγγελέας, Βασίλης Χαλντούπης.
Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά να κηρυχθούν ένοχοι οι Β.Παπαγεωργόπουλος και...


...Μ. Λεμούσιας για ηθική αυτουργία σε υπεξαίρεση, ενώ για τον δεύτερο προτείνει -επιπλέον- την ενοχή του για την κατηγορία της απλής συνέργειας σε πλαστογραφία.

Οι παραπάνω κατηγορίες είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου.

Εισηγήθηκε να διαβιβαστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η δικογραφία για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα 'βρώμικου' χρήματος) προς άσκηση νέας ποινικής δίωξης.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. «Εκεί,εκεί στη Β' Εθνική» όπως φώναζαν κατά καιρούς οι οπαδοί των ομάδων της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο...

parapolitiki.con

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά