Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πέταξαν καφέδες και νερά στον βουλευτή της "Χρυσής Αυγής", Π. Ηλιόπουλο...


... που πήγε να δώσει αίμα «μόνο για Έλληνες»...
Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ,όπως ήταν φυσικό, η κίνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για αιμοδοσία "μόνο για Έλληνες", το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με πολλές αντιρατσιστικές οργανώσεις να συγκεντρώνονται έξω από το νοσοκομείο.

Οι... τόνοι ανέβηκαν, όταν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, καθώς οι διαμαρτυρόμενοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος του καφέδες και μπουκάλια με νερό, ενώ σημειώθηκαν και έντονες λεκτικές αψιμαχίες, ωστόσο η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε μια πιθανή σύρραξη.
Μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας, οι οπαδοί και τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» αποχώρησαν με την συνοδεία αστυνομικών, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Λάζαρος Μακρής, δήλωσε ότι το αίμα που έδωσαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, θα διατεθεί όπου κρίνει απαραίτητο το νοσοκομείο, χωρίς φυλετικούς ή άλλους περιορισμούς.
πηγη iefimerida.gr

3 σχόλια:

  1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΟΡΚΙΖΟΥΜΕ Η ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ).

    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΑΝΟΥΣ. ΟΚ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΛΟΓΟ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ (ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ). ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ).
    ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" ΜΕ ΤΙΣ "ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

    (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ)

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αθήνα 16.01.2012

    Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

    Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
    Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
    Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
    Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.
    Η Εκτελεστική Γραμματεία

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6721569&publDate=

    http://redflyplanet.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 2:52, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ?

    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά