Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Άδωνις για ΑΝ.ΕΛ: Καλά τους λένε ψεκασμένους...


adonisN78 600 375 -1520156786Με αρκετή δόση ειρωνείας σχολίασαν, μέσω twitter, την πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι Γιώργος Μουρούτης και Άδωνις Γεωργιάδης.
Το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που ο πρόεδρος των Αν.Ελ Πάνος Καμμένος εκφωνούσε την εναρκτήρια ομιλία του ενώπιον των συνέδρων του κόμματος του, ο εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης σχολίαζε στο twitter: «Σύνθημα που ακούγεται τώρα στο συνέδριο των ΑΝΕΛ: "εεε,οοο θέλω τον Καμμένο να δω πρωθυπουργό».
Το καυστικό σχόλιο του κ. Μουρούτη έσπευσε να σχολιάσει ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε υπαινιχθεί ότι ο Πάνος Καμμένος βάφει τα μαλλιά του.
«Καλά τους λένε ψεκασμένους...», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας το
«τιτίβισμα» του κ. Μουρούτη σύμφωνα με τον οποίο οι συμμετέχοντες στο συνέδριο των Αν.Ελ. φώναξαν το σύνθημα: «Εεεε,οοο θέλω τον Καμμένο να δω πρωθυπουργό»
Μετά το τουίτ του Άδωνη Γεωργιάδη ο Γιώργος Μουρούτης έκανε ακόμη ένα τουίτ ασκώντας εκ νέου κριτική στον Πάνο Καμμένο: «Μόλις ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι η Κυβέρνηση όρισε τον αγώνα μπάσκετ ΟΣΦΠ-ΕΦΕΣ στο ΣΕΦ για να πλήξει το συνέδριό του»...
 http://crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά