Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τρίτος δρόμος

Ξιφήρης κατά του σεναρίου της διπλής κάλπης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εμφανίστηκε ο Δ. Βέττας! Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως όλα αυτά αποτελούν σατανική μεθόδευση της τρικομματικής κυβέρνησης, ούτως ώστε να ξεγελάσει το πόπολο και να καναλιζάρει την λαϊκή ψήφο! Τώρα το πού θα εμφανισθεί η οργή και πού η εκτόνωση (στην κάλπη για δημάρχους-περιφερειάρχες ή σ’ εκείνη για δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους) είναι άγνωστο! Υπάρχει ωστόσο και ένα τρίτο ενδεχόμενο, αυτό που συνέβη στον δήμο Στυλίδας αμέσως μετά τις εκλογές του 2010! Να υπερψηφισθεί ένας συνδυασμός (μ’ επικεφαλής τον Απ. Γκλέτσο) και αμέσως μετά να φυλλορροούν οι δημοτικοί σύμβουλοι! Οπότε σταθερός παραμένει ο δήμαρχος και ένας κύκλος πέριξ αυτού και η συντριπτική πλειοψηφία την κάνει μ’ ελαφρά πηδηματάκια! Αυτό θα διέφυγε της προσοχής του Υπουργείου Εσωτερικών !
εφ.Ημέρα

35 σχόλια:

  1. Φίλτατε Δημητράκη.
    Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
    Με την εν γένει συμπεριφορά σου παρέα με τον απερίγραπτο δήμαρχο το πολιτικόν σου σαρκίον ήδη εξεβράσθη στον Μαλιακό κόλπο.
    Δεν δύνασαι πλέον να ελπίζεις σε τίποτα.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά αυτός εχει χάσει τη μπάλα τελείως... μονο το μπλογκ της Στυλίδας του έμεινε απο το fun club

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. κυριε προεδρε εσεις δεν ησασταν απο τους ταλιμπαν που μας φορτωσαστε στη πλατη, ενα νταη. αδαη και ασχετο με τα κοινα παραμεριζοντας την γνωση την αξιοπρεπεια και το ηθος και εσεις δεν ειστε που απο καιρο τωρα την εχετε κανει με ελαφρα πηδηματακια απο την πλειοψηφια και διατηρειτε τον προεδρικο θωκο για το πολιτικο σας ιμαντζ και για το παραδακι.

    τωρα περισσευει η υποκρισια σας και καλο θαταν τα λογια σας ναναι λιγοτερα απο τα ανυπαρκα εργα σας καθοσον την αλλαγη της σελιδας που ευαγγελιζοσουνα απεδειχθη περιτρανα οτι ηταν ανθρακες ο θησαυρος και η ιστορια του τοπου θα σας καταγραφει κεροσκοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τεστ της ημερας, τι θα δειξει η δημοσκοπηση που εχει βαλει ο δημαρχος να γινετε αυτες τις μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΙ ΡΑΧΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ
    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΥΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον θυμάμαι να χτυπιέται και να ξεσηκώνει τον κόσμο για τα έργα που έκανε η Αλέκα για την αποχέτευση .
    Με τόσα αίσχη που γίνονται τώρα τσιμουδιά.
    Μια βόλτα στο δημοτικό συμβούλιο και θα πειστείτε.Ούτε τα βασικά.
    Σαν συριζαίος έχω στείλει και σχετική επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα με όλα τα στοιχεία ,για να γίνει μια άλλη επιλογή για τον νομό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλθε ο καιρος κ βετα να ακουσεις τα εξ αμαξης για το κακο που εφερες στον τοπο με την μικροπολιτικη σου και τις πραξεις σου - που κλεινατε τους δρομους και δεν αφησατε να ολοκληρωθει η μονοδρομησις της πολης .
    αλλα που να βρεθει η κουλτουρα και η ωριμη σκεψη-και οχι μονο αυτο αλλα χασατε και ενα εκατομυριο ευρω τσαμπα λεπτα απο προγραμμα για την κεντρικη πλατεια που μονο μια υπογραφη ηθελε να υλοποιηθει .
    Τωρα απολαμβανετε τις αλωγογαμιστρες του μητρουμ απο την Νεραιδα και δεν κοκκινιζετε που δεν εχετε το πολιτικο αναστημα να του πειτε οτι η κεντρικη πλατεια δεν ειναι στρουγγα να ασελγει καθε μαγαζατωρας και οτι η πλατεια ειναι του λαου και του δημου και χωρις αδεια δεν μπορει να φτιαχνει γκαραγκοζελικια πανω στον πλατανο και εσυ σαν προεδρος του Δημ συμβουλιου να ποιεις την παπια..... τρομαρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα σας περάσει.με τον καιρό..πονάει στην αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑ Ο ΒΕΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΚΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ ΑΛΛΆ ΚΆΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΆΛΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ.ΕΓΏ ΘΑ ΧΑΡΏ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ Κ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΑΝ ΣΤΗΡΊΞΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΉ ΠΟΎ ΚΑΚΟΣ ΒΟΉΘΗΣΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΊΖΕΙ ΟΎΤΕ ΣΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΠΛΈΟΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΙΑ,ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥ..........ΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ O ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ;ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΤΤΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημητρακο μου άντε για καμιά μπύρα και άσε τα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΒΕΤΑ, ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ Η ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ Θανασούλη'μ εσύ μας τους φόρτωσες
    τι να πεις παιδάκι'μ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΒΕΤΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΟΒΣΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ.ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσε ρε Θανάση τα πολλά.Κοίτα ποιόν δήμαρχο υποστηρίζεις λεβέντη μου.Γελάει το πανελλήνιων με τον Γλετσο.Όποιος μπαίνει στην πλατεία της Στυλιδας περαστικός φωτογραφίζει το χάνι της Γραβιάς 50 μέτρα από την θάλασσα.Δεν θα κάτσω να σου πω άλλα γιατί δεν είναι σωστό να σου απευθύνομαι ανώνυμα.Να είσαι σίγουρος όμως αν είχα την δικιά σου δουλειά θα το έκανα.Ελπίζω να κατάλαβες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΒΕΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΨΑΡΟΜΥΛΟΙ. Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΘΑΝΑΙ ΠΙΑ ΩΡΙΜΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΩΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΥΤΟΣΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΛΙΚΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπομονή.. Σε 10 μέρες θα δημοσιευτούν σε τοπικό ιστότοπο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ !
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τωρα πως γινεται ενας ευφυης να γινεται to alter ego ενος αγρικου νταη αυτο μονο με καμμια μπυρα παραπανω εξηγειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΒΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Ν.ΠΑΠΑΔΗ.ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ.ΜΟΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάντως Δημήτρη μου βλέπω ότι πουλάς πολύ αν κρίνω από τα σχόλια μέχρι τώρα.Δεν κατεβαίνεις πλάκα πλάκα για δήμαρχος;Καλό παιδί είσαι πέραση στις γυναίκες έχεις,εδώ μεγάλωσες,αλλά για να σε ψηφίσω πρέπει να κάνουμε συνάντηση πρώτα.Δεν ξέρω αλλά με.έβαλε σε υποψίες η κοινή γνωστή ξανθιά μας φίλη που σου πλέκει τα εγκώμια ποιο πάνω στα σχόλια.Δημήτρη όλο εκπλήξεις είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να χεσω τη δημοκρατία σου Ανώνυμε που οχυρωμενος πίσω απο την ανωνυμία σου επιτιθεσαι σε άνθρωπο που επώνυμα σχολιάζει .

    Γεράσιμος Κόμνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τα πηρες ολα και εφυγες θανασακη λεβεντη μου παλια αλλα ελεγες για τον συμμαθητη σου τον γκλετσο τωρα εγινες κολοτουμπας σαν τον σαμαρα μαλλον σε παρεσυρε ο φιλος σου ο βοριδης , Οψιμα εγινες παπαδικος μηπως φταινε οι αεριδες ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ! ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ; ΤΟΣΟ ΧΟΛΗ ; ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ ένα πράγμα ξέρω για αυτόν τον άνθρωπο.O κύριος Βεττας είναι πολύ καλός άνθρωπος.Μακάρι να κατέβει για δήμαρχος χωρίς πολιτική ταυτότητα και πιστεύω ότι θα πάει εξαιρετικά.Δεν ξέρω την δυναμική του αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αν εκλεγεί θα είναι πολύ καλύτερος από τον απαράδεκτο σημερινό δήμαρχο.Μακάρι γιατί είναι νέος,της πιάτσας,αυτοδημιούργητος και πανέξυπνος.Μην ξεχνάμε ότι το 51% την πάτησε με την επιλογή Γλετσου και o κύριος Βεττας στάθηκε κύριος απέναντι σε αυτούς πού τον εξέλεξαν και πολύ περισσότερο στις υποχρεώσεις του σαν πρόεδρος.Πέρα από μικρότητες και αντιπάθειες πού υπάρχουν σε όλες τις μικρές κοινωνίες η αλήθεια αυτή είναι για αυτόν το παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στην κεντρική πλατεία της στυλιδας.Κάποια στιγμή νόμιζα ότι τα ξύλα στο συγκεκριμένο μαγαζί θα χρησιμοποιόταν για κάποια έκθεση ζωγραφικής η τέλος πάντων για κάτι παρόμοιο.Αυτό το θέαμα παραμένει ακόμα στο κέντρο της πλατείας.Δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος αλλά είναι κουτο να επιτρέπεται αυτό.Πραγματικά κακάσχημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10:42
    ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΙ ΡΑΧΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΑΣ
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ 8:29.ΕΝΤΑΥΘΑ.ΝΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπάρχουν αξιόλογοι συμπολίτες μας επιστήμονες και μη, που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τα κοινά, αλλά δυστυχώς δεν το πράττουν, διότι δεν αντέχουν την πίεση που ασκούν κάποιοι επαγγελματίες πολιτικοί και τα παπαγαλάκια τους. Αν θέλουμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας ας τους πιέσουμε όλοι, να θέσουν υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, χωρίς εμείς όμως να ασκούμε κακοπροαίρετη κριτική, διαφορετικά ο Δήμος μας δεν πρόκειται να πάει μπροστά με τίποτα. Ας πάψουμε πια να σκεφτόμαστε μόνο το προσωπικό μας συμφέρον και ας κοιτάξουμε το γενικότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σταμάτα ρε θανάση να απαντάς.Έχεις επιλέξει να λες την άποψη σου φανερά.Θα ακούσεις μη φανερά σχόλια.Κάποτε και.εσύ ζητούσες στήριξη εκεί πού έβαζες υποψήφιος έτσι δεν είναι;Μην μας ξενερώνεις άλλο φτάνει.Προέρχεσαι από μια παράταξη.Την επόμενη φορά από κοντά όμως θα σου την πω εντελώς διαφορετικά.Κοίτα τώρα πού το θέμα μας είναι o δήμος μας να είσαι αντικειμενικός και άσε τα διαγγέλματα.Μην μας κάνεις να μετανιώνουμε πού σε ψηφίσαμε.Κοίτα το χάλι του δήμου και αφού έχεις μεγάλα φρύδια και απαντάς επώνυμα πες μας ρε μάγκα για τηνξεφτίλα του δήμου μας.Πες μας για τονσυμμαθητή σου έξω από τα δόντια την άποψη σου.Πες μας μάγκα θανάση πού σου αρέσει να λες επώνυμα την άποψη σου τώρα πού μας το παίζεις γκλετσικος είσαι αληθινός; Αυτά πού ακούς σήμερα και χθες είναι γιατί και εσύ είσαι όπου φυσάει o άνεμος.Όσο για τον βοριδη τον φίλο σου όπως λένε δεν νομίζω ότι μεγαλώσατε μαζί.Με άλλους μεγάλωσες μαζί αλλά με αυτά πού λες τους εκθέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. TΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΦΙΛΙΕΣ Η ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΩ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΚΑΡΠΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΡΙΚΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ 40 ΕΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑΣΤΕ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ.ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ .ΘΕΛΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΚΛΕΤΣΙΚΟΣ,ΠΑΠΑΔΙΚΟΣ,ΑΛΕΚΙΚΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΤΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥΦΕΚΙ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΟΣ.ΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά