Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το... ξέσπασμα Σαμαρά στο ΚΥΣΕΑ

Ενα ξαφνικό ξέσπασμα του Αντώνη Σαμαρά για τις διαμαρτυρίες των ένστολων σχετικά με τη δραστική μείωση του μισθού τους εκδηλώθηκε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ! Περιμένοντας και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ ο πρωθυπουργός συνομιλεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας, όπου ευθέως τους ζητά να βγουν και να πουν στα Σώματα των στρατιωτικών όλη την αλήθεια για τις περικοπές της μισθοδοσίας τους.
Η... ελίτ
«Ηταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησής μας να πετσοκόψουμε τους μισθούς των υψηλόβαθμων αντί να προβούμε σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών τσακίζοντας έτσι τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος. Ηταν επιλογή μας να
διασώσουμε τους μικρούς και να κόψουμε από 45 έως 60% τις αποδοχές των μεγάλων!», είπε και πρόσθεσε πως «δεν επιλέξαμε την εύκολη οδό που ακολούθησαν Γάλλοι, Γερμανοί ακόμη και Ισραηλινοί σχεδιάζοντας μαζικές απολύσεις στα στρατεύματά τους για να διατηρήσουν τα προνόμια της ελίτ των στρατιωτικών».
Στείλτε μηνύματα
Ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ λέγοντας: «Eίναι προς τιμήν σου, στρατηγέ Κωσταράκο που από την πρώτη στιγμή με γενναιότητα μπήκες επικεφαλής αυτής της εκστρατείας αποδεχόμενος τη μεγαλύτερη μείωση μισθού που ξεπερνάει το 60%! Αυτό πρέπει να το επικοινωνήσετε, ώστε οι ένστολοι να ξέρουν το παρασκήνιο, να ξέρουν όλη την αλήθεια και να μη διαμαρτύρονται χωρίς να γνωρίζουν το τι συμβαίνει στους άλλους στρατούς».
Δεν το... χαρίζουν
«Είμαστε με τους πολλούς και όχι με τους λίγους», πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος βάζοντας και αυτός τη δική του δημοσιογραφική πινελιά, συμφωνώντας πλήρως με το ξέσπασμα Σαμαρά. Και για μην ξεχνάμε, ο Αντ. Σαμαράς δεν θέλει να παραχωρήσει το στράτευμα ούτε στη Χρυσή Αυγή αλλά και ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ που τελευταία ερωτοτροπεί πολιτικά με τους «αγανακτισμένους» ένστολους...
Έθνος

6 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΕΛΠΕ, ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ 1.500.ΟΟΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ? ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑ! ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. Λ Ε Φ Τ Α Υ Π Α Ρ Χ O Υ Ν................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΕ 1¨56 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΠΟ 1.000.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΗΧΟΥΣΕ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΌΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11΄33 ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? ΒΓΑΛΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11΄33 ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? ΒΓΑΛΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά