Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ευάριθμες δικαστικές εκκρεμότητες.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η δίκη του δήμαρχου Στυλίδας για το γκρέμισμα μπάρας στην εθνική οδό (τον Γενάρη του 2011) ως διαμαρτυρία για το χαράτσι ντόπιων οδηγών στα διόδια της Πελασγίας.Από τότε είχαμε επισημάνει πως ο Απ. Γκλέτσος δεν είχε ως στόχο την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια, ούτε επιδίωξε την απομάκρυνσή τους –όπως ορισμένοι, αφελώς, είχαν πιστέψει. Εξ’ ού και το επίκεντρο της δράσης του ήταν ο κλειστός παράδρομος, πέραν του συνήθους τόπου του «δεν πληρώνω». Ενώ λοιπόν η εισπρακτική δραστηριότητα της εταιρείας στα διόδια Πελασγίας συνεχίζεται ακάθεκτη ο Απ. Γκλέτσος τα
βλέπει όλα ρόδινα. Μιας και αναμένει να είναι έτοιμος μέσα στο καλοκαίρι ο παράδρομος (που έπρεπε, συμφώνως τω νόμω, να λειτουργεί εδώ και χρόνια) «και έτσι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα». Ύστερα από την επίδειξη αγωνιστικότητας, με την έναρξη της δημαρχιακής του θητείας, ήρθε η ώρα να μαζευτούν οι (ευάριθμες) δικαστικές εκκρεμότητες.
 εφ. Ημέρα

27 σχόλια:

  1. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ:
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΟΛΙΑ ΟΙ ΑΣΚΟΠΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ...ΑΚΡΙΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερα στα δημαρχεια δεν υπηρχε ψυχη απο εργαζομενους ταχα εθελοντικα αναγκασαν τους υπαλληλους να πανε στο δικαστηριο στη Λαμια
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ
    ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ...ΤΕΛΟΣ
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΙΔΙΑ ΈΚΑΝΕ O ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΌΝΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ,O ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ,O ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΆΕΙ ΛΈΓΟΝΤΑΣ.ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΏΣ ΔΕΝ ΦΟΒΆΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ.ΠΆΕΙ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΊΖΕΙ.ΔΕΝ ΣΈΡΝΕΙ ΑΠΌ ΠΊΣΩ ΆΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΠΕΛΑΣΓΙΑ . ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ,ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ .Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΒΑΡΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΘΜΑΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΝΤΑΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ .ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΟΥ....ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΤΑΡ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΝΤΑ ΑΡΝΟΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΡΥΖΟΡΕΒΥΘΑ ΚΑΥΧΑΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ..ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ -ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ-.ΑΛΛΑ ΜΕ 5 ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΦΑΣΚΕΛΑ ΤΩΝ 5 ...ΔΑΚΤΥΛΩΝ .!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν o καθένας είναι συκοφάντης παράλληλα είναι και ψεύτης μεγάλος.αυτός θα πληρώσει το τίμημα που του αξίζει.λασπολόγος και υποκριτής μεγάλος.για πολλούς η μάσκα του νταή και του άντρα του πολλά βαρύ έπεσε.τα παντελόνια δεν κάνουν τον άντρα,o άντρας κάνει τα παντελόνια δήμαρχε.πιστεύω ότι δεν θα ξεμπλέξει καθόλου εύκολα με τα μέτωπα που έχει ανοίξει γενικά.το θέμα είναι ότι ανά τακτικά διαστήματα ακούς και κάποιον που έχει και αυτός μια προσωπική εμπειρία από τον ψευτονταη.ωραία πράγματα μπράβο τολακο.όσο για τα διόδια της πελασγιας και τούς περήφανους πελασγούς θα πρέπει όταν έρχεται στα μέρη σας να φασκελωνεται γιατί σας άδειασε.αντί αυτού δεχτήκατε στην εκπομπή του λάκη λαζόπουλου κάποιες να σηκώσουν πανό το γκλετσοχωριο είναι εδώ.αυτή είναι η πραγματικότητα φίλοι μου.άθλος...o γλετσος έστειλε 47 γυναίκες στο άλ τσαντιρ news από την πελασγια.μεγάλο έργο.είμαστε άξιοι της μοίρας μας.τίποτε άλλο λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δίκη πάντως αναβλήθηκε για τρίτη φορά για τις 16 Ιουνίου του 2014 λόγω του προχωρημένου της ώρας.
    Είδατε τι κάνουν οι καλοί δικηγόροι
    Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκανε και άλλο φίλε 5.14 μας έχει γεμίσει κολόνες παρκαρίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία.θα είναι αντιπολίτευση τότε και επομένως θα γίνει και η δίκη.Τυχεράκια Γλετσο ως άνεργος που θα είσαι θα έχεις και ευνοϊκή μεταχείριση.Θα πληρώσεις λίγα.Κάνε οικονομίες και κοίτα από τωρα για χορηγίες,ξέρεις εσύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριακίδη μεν χαίρεσαι ξερεις ποτε θα γίνει η δίκη; ΠΟτέ!
    Κι αυτη η διακοσύνη θεόστραβη μωρε βασίλη . Ακου του έδωσε αριθμο 46;
    λες και τοκανε επιτηδες δηλαδή,φυσικα όχι αλλά που παει το μυαλο μας.....
    Ετσι υπολογιζει ο Απόστολος θα γινουν εκλογές ,θα εχω χασει ετσι και αλλιώς και θα γινει και μια δίκη που θα παρω παλι αναβολή για το 3014.
    Σωστά δικαιοσυνη τυφλή, ανεξάητη ,αχειραγωγητη.Α.. την προεδρο του ΟΜΦΙΔΑΣ ουτε ναβολη δεν της εδωσαν για μια ημέρα.Ισως εκεινη ήταν... κακούργα, ενω ο Τόλης ; Ο Τολης λαικος ηρως.Το λεει και η Τατιάνα ,ξερει αυτη απο καλό λάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς ανωνυμο 6.00: κανεις ενα λαθος γιατι η δικη του θα γινει τον Ιουνιο του 14 μεν αλλα θα είναι ομως παλι Δημαρχος ετσι οπως πανε τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αυτοδικία δεν είναι ποτέ δίκαιη Αποστολε. Δεν κρίνονται στο δικαστηριο οι προυποθέσεις που ενηργησες αλλά η αυτοδικία σου. Να καταδικαστείς για να συνέλθεις. Ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο Ζορό που βλέπεις στα έργα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παει χαμενο και το συνολακι
    δεν το ειδε κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ; ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ; ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ O ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.ΤΡΕΞΤΕ ΑΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΥΤΌΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ.ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ 20 ΑΔΑ ΑΒΓΑ O ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξέρει πολύ καλά επειδή έχει καταδικαστεί για ξυλοδαρμό συνανθρώπου μας στην Αθήνα ότι πλέον με την επόμενη αφορμή θα πάει μέσα.Το θέμα είναι ότι κάποιοι περίμεναν κ περιμένουν μια αφορμή για να καταλάβει που ήρθε να το παίξει αντρακι.Θα περιμένετε πολύ εσείς μπήκε στο καβούκι του τώρα.Εσείς τώρα από την πρωτεύουσα ΣΤΥΛΙΔΑ προσέξτε που θα ψηφίσετε ξανά.Όχι άλλα λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΩΡΕ ΚΑΙ 72 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 43 ΠΟΥ ΕΙΧΕ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η διαφθορά ζει κ βασιλεύει.Δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος.Ντροπή κ αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή δεν ξέρω από δικαστικές διαδικασίες, μήπως ξέρει κανείς να μου πει πώς δίνονται τα νούμερα στις δίκες; με κλήρο ή κάπως αλλιώς; άν δίνονται πάντως με κλήρο τότε ο δήμαρχος είναι και πολύ ....φαρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ ΚΑΙ.........................ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΌΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.ΟΙ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ;ΑΔΕΙΟΙ.ΑΔΕΙΟΙ.ΑΔΕΙΟΙ.ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣ........Α ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10.24 έχεις απόλυτο δίκιο.O λαϊκός δήμαρχος που ξεκίνησε με δυναμικούς αγώνες και κατέληξε δούλος της εξουσίας και των συμφερόντων με το γνωστό σάπιο σύστημα δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποιος ρώτησε έναν γνωστό ποινικολόγο της Λαμίας ποιος είναι καλός δικηγόρος και αυτός απάντησε:
    Αυτός που γνωρίζει την έδρα..
    ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΛΥΠΗΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΤΟΥΣ???
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΊΧΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11:16
    ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ .
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ:
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 23 ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ !! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ! ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ! ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΧΟΛΗ ...ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΟΡΥ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά