Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Άρχισαν τα “προζύμια” στην Στυλίδα

Από νωρίς ξεκινούν οι διεργασίες στο Δήμο της Στυλίδας γεγονός το οποίο σημαίνει ότι εκτός από ένα θερμό χειμώνα έχουμε μπροστά μαςκαι θερμό καλοκαίρι. Πρόκειται για τις διεργασίες που εξελίσσονται εν όψει των εκλογών της επόμενης χρονιάς όπου ο μεν δήμαρχος δεν έχει κρύψει τη διάθεσή του για κάθοδο στις εκλογές,ούτε επίσης έχει κρύψει την διάθεσή του για τον ίδιο στόχο και ο Πανουργιάς Πανουργιάς.Ωστόσο μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που διαμορφώνεται, τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει μια διαφορετική λύση καταθέτει πλέον και ο μηχανικός Αποστόλης Μάμαλης, ο οποίος ήδη κοινοποίησε τις προθέσεις του στους πολίτες της Στυλίδας.Όπως τουλάχιστον περιγράφει στην επιστολή που έχει διανείμει ο ίδιος έχει απευθυνθεί στα πολιτικά κόμματα και με επιστολές του αλλά και με συναντήσεις και μάλιστα καταθέτει την συγκεκριμένη υποψηφιότητά του σαν μια τελευταία ευκαιρία για να αλλάξει ο τόπος, όπως λέει.Ο ίδιος απευθύνεται στους πολίτες τους οποίους καθιστά υπεύθυνους για το μέλλον της περιοχής τους, τους καλεί σε συστράτευση για να βγάλουν όλοι μαζί το κάρο από τη λάσπη, όπως σημειώνει. Καλεί όλους τους αυτοδιοικητικούς οι οποίοι
είχαν ενεργή παρουσία το προηγούμενο διάστημα σε μια κοινή πορεία και ενεργό συμμετοχή χαρακτηρίζοντας την οποιαδήποτε προσπάθεια ως παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών. Καλεί επώνυμα και ανώνυμα στελέχη να ξεπεράσουν τα πολιτικά κατεστημένα και να δημιουργήσουν μια κίνηση η οποία θα κληθεί να πάρει τις τύχες της περιοχής στα χέρια της. Δύο από τα θέματα τα οποία ένιωθε ότι πρέπεινα θέσει στο δημόσιο διάλογο μέσα απότην ανοιχτή του επιστολή είναι η δέσμευσή του ότι θα περιοριστεί η θητεία του σεμια περίοδο, δηλαδή για 5 χρόνια, και ακόμη ότι τα οποιαδήποτε έξοδα παράστασης θα κατατίθενται εκ νέου στον Δήμο για να αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο τι ανάγκες θα καλύψει με αυτά. Δηλώνει αποφασισμένος ακόμη και για πόλεμο λάσπης εναντίον του αλλά και συκοφαντίες τις οποίες χαρακτηρίζει και τιμή του.«Δεν συκοφαντείς κάποιον που δεν αξίζει...»σημειώνει χαρακτηριστικά στο κείμενο της επιστολής του καλώντας όλουςτους πολίτες σε συστράτευση.
εφ.Ημέρα

24 σχόλια:

  1. Επιτέλους και μια σοβαρή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΡΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή μάλιστα.Αυτή είναι υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καημένε Αθανασόπουλε(Τόλια)
    τι σούμελε να πάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΣΙ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 8:02
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.
    ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωρε τι γινεται μαθανε οτι γ........στε και πλακωσαν και οι γυφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΓΑΩΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ .( αυτοι που θα χορευον θαναι τα βλαχοειδη που πανε σαν πεδικλωμενα μπλαρια)

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.49 τουλάχιστον o πανουργιας έχει επίπεδο.ούτε στους δρόμους παίζει ξύλο,ούτε θεατρίνος είναι και πάνω από όλα ξέρεις ότι κατεβαίνει και δεν επρόκειτο να φάει.εσύ βέβαια σαν βλαξ λες πάλι την μακακια σου.κοίτα να συνέλθει o δικός σου από την καταστολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΞΥΠΝΕ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ..ΥΘΟΣ,ΗΡΕΜΙΑ,ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣ,ΕΜΠΙΣΤΟΣ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.ΟΧΙ ΗΘΟΠΕΙΟΣ,ΟΧΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ,ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ,ΟΧΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΛΕΤΣΟ ΟΣΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ.ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ! ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ !! ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΠ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ! ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουφαλίτσες για τη δική μου υποψηφιότητα κουβέντα εεεεε...
    Για μια ακόμα φορά σας τονίζω οτι ΕΓΩ ειμαι γεννημένος Δημαρχος μόνο ΕΓΩ θα βγάλω το κάρο απο τη λάσπη .
    Λαέ μου αγαπημένε μου Λαέ σε λίγες μέρες θα βρεθώ κοντα σας σε λίγες μέρες θα βρεθώ στην αγκαλιά σας.

    ΦΙΛΑΚΙΑ Πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 3.00.00 καλύτερα να πάρει αυτούς που ήταν πριν 25 χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι αφού έκαναν τη δουλειά τους, απέκτησαν δηλαδή γνωριμίες που τους φάνηκαν χρήσιμες στην μετέπειτα πορεία τους ως επαγγελματίες, σταμάτησαν να ενδιαφέρονται για τα κοινά και βλέπουν τους πολίτες πλέον ως πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:55:00 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΗΘΟΣ ΛΕΣ Ο Κος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΤΣΙΚΟΥΝΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Κου ΚΑΤΣΙΚΟΥΝΟΥΡΗ ΧΟΡΕΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΕΤΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΖΟΛΑΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχαχαχαχαχαχαχ. Εεεεερχομαι να τα γκρεμισω το σάπιο βρώμικο σύστημα σας τις σαπιες αξίες σας.
    Ηρθε η ώρα των απέξω ,τρεμεται κουφαλιτσες τον ερχομό μου.
    Λαεεεεεεεεεεεεεεεεε μου σε λίγες μέρες στην αγκαλίτσα σου '!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΥΘΟΣ ΜΕ Υ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aνωνυμε των 7 και 43 αν υπονοεις την ΑΛΕΚΑ οτι θα ειναι δημαρχος χα χα χα χα χα αυτη πλεον ουτε στο ονειρο της γερασε και δεν την θελει κανεις οτι ηταν να κανει το εκανε αλλωστε αν ηταν να βγει θα ειχε βγει απο την προηγουμενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εεεεεεερχομαι !!!!!!!!!!!!!!!
    Σύντομα κοντα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10,37 κομπλεξικο μουρλοπαπαγαλακι ειναι πολυ βλακας να ομιλεις εσυ για το προσωπο της Αλεκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΩΝΥΜΕ10:37:00 ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Αλεκα φίλε μου θα γραφτεί στην ιστορία ως η δήμαρχος με το μεγαλύτερο έργο στην Στυλιδα ! Για το πως έχασε όλοι μας γνωρίζουμε ....και τώρα θεριζεις ότι εσπειρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ Η ΑΛΕΚΑ ΤΑ 3 ΚΑΚΑ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ, ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά