Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Νέο ξεκίνημα για τον ΑΟ Στυλίδας!


Την προηγούμενη αγωνιστική (2012-2013) ο ΑΟ Στυλίδας παρότι δεν είχε καμιά στήριξη απο τον τοπικό Δήμο, κατάφερε να  διαγράψει μια εκπληκτική πορεία στο  πρωτάθλημα της Α1  κατηγορίας  της ΕΠΣΦ, έφτασε  πολύ κοντά στην απόλυτη επιτυχία που θα χάριζε στην ομάδα του λιμανιού την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας.
Δεν τα κατάφερε αλλά και δεν το έβαλε κάτω.
Ο πρόεδρος της ομάδας ο Πανουργιάς Πανουργιάς, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία στάθηκε  δίπλα στην ομάδα και θα συνεχίσει να την  στηρίζει  με κάθε τρόπο πως είχε δηλώσει πριν από ένα μήνα περίπου στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 όσο το επιτρέπουν  και οι δικές του δυνατότητες. Δυστυχώς όπως αναφέρθηκε σε αυτή την δύσκολη  πορεία  δεν βρήκε την παραμικρή  αρωγή από   την πλευρά του Δήμου Στυλίδας , λες και πρόκειται για προσωπική υπόθεση του κ.Πανουργιά και όχι της  νεολαίας ολόκληρης της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Η ομάδα  μεθαύριο  κάνει ένα νέο  ξεκίνημα με νέα όνειρα και φιλοδοξίες  αρκεί βέβαια κοντά σε αυτή την  προσπάθεια να είναι  οι φίλαθλοι  της περιοχής.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Ο Αθλητικός όμιλος Στυλίδας ανακοινώνει το ρόστερ του για την φετινή χρονιά. Στόχος της ομάδας μας είναι όπως κάθε χρόνο μια καλή πορεία και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν κοντά μας την περσινή χρονιά που επάξια κερδίσαμε το πρωτάθλημα.
 
1              Αλεξανδρής         Βάιος
2              Ζωγράφος          Κων/νος
3              Κάτσινος             Απόστολος
4              Ζησόπουλος       Χρήστος
5              Πολλάτος            Βασίλειος
6              Κουφιώτης         Κων/νος
7              Τσάμης                Ιωάννης
8              Καραντάθας      Γεώργιος
9              Νάσσιος             Δημήτριος
10           Λεντας                Νικος
11           Κραβαρίτης       Ιωάννης
12           Πρέμτσης           Κων/νος
13           Επίσκοπος        Ανδρέας
14           Λέντας                Δημήτριος
15           Λιανός                Γεώργιος
16           Λένης                   Ηρακλής
17           Κωτίτσης            Παναγιώτης
18           Αδάμ                   Ελευθέριος
19           Τσόντζωρας       Θανασης
20           Χαδος                 Χρήστος
21           Μπουραζάς       Δημήτριος
22           Κολόκας            Δημήτριος
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 18:00
 http://www.lamiafm1.gr/

5 σχόλια:

  1. Όχι και "υπόθεση της νεολαίας όλης της Ανατολικής Φθιώτιδας". Της Στυλίδας μόνο μπορεί. Μόνο ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε μην ξεχάσετε φέτος να βάλετε το γνωστό πανό στο γήπεδο(ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟΧΩΡΙ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ).Για να καταλαβαίνουν όλοι που θα επισκέπτονται το γήπεδο της Πελασγιας ότι δεν τους παίρνει με τίποτα να κάνουν μαγκιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πανό αυτό "μεγάλε" εκφράζει μόνο αυτούς που το ανάρτησαν και όχι την Πελασγία και τον Πελασγιακό. Τώρα τι σχέση έχει το σχόλιο σου (με αναφορές σε μαγκιές και Γκλέτσο) με το αρχικό μου σχόλιο δεν μπορώ να καταλάβω. Το μόνο που επισήμανα είναι ότι ο ΑΟ ΣΤΥΛΙΣ δεν εκφράζει όλη την Ανατολική Φθιώτιδα. Εκτός αν πιστεύεις ότι θα βρεις πολλούς Πελασγιώτες, Ραχιώτες, Γλυφιώτες κλπ να υποστηρίζουν την ομάδα της Στυλίδας και όχι την ομάδα του χωριού τους. Εσύ δεν μας είπες από ποιό χωριό είσαι και τι ομάδα υποστηρίζεις; ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε 10.57 μην ψαχνεις για τον αλλο και τις βλακειες που γραφει ! Παντα εκτος θεματος ειναι ! Ας ερθει στην Πελασγια να τα πει αυτα !! Ολα τα θεματα τα καταληγει στον Γκλετσο ! Του εχει καθησει στο λαιμο και δεν μπορει να το καταπιει ! Δεν βλεπει πως η αναρτηση ειναι για το ποδοσφαιρο ;; Μαλλον βλεπει αλλα ο ανθρωπος ειναι αλλου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΚΡΟΣ : ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ . ΤΑ ΛΈΜΕ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά