Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Έργα και ..Ημέρες

Ίδιος εργολάβος, με απευθείας αναθέσεις επί Αποστόλη, στην απολύμανση στον δήμο Στυλίδας! Οπότε δεν πεινάει, κάνοντας.. αποΛΙΜΑνση!
 εφ.Ημέρα

18 σχόλια:

  1. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...ΣΚΕΛΕΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψάξε και στα υπόλοιπα δημαρχεία
    εκεί να δεις κάτι... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον θα αστιευεστε γιατι η διοικηση ενος δημου απαιτει γνωση εμπειρια, αγαπη και αξιοσυνη , προσοντα που δεν συναδουν με τα δυο αντιπαραβαλλομενα προσωπα που μονο σαν αιθεροβαμβωνες και και φτωχους τω πνευματι μπορεις να τους μετρησεις.
    Ολα ταλλα ειναι για λαικη και φτηνη καταναλωση π.χ. τωρα μας πηρε ο πονος για μια απ ευθειας αναθεση που αν ανοιξεις την διαυγεια θα δειτε χορο εκατονταδων απευθειας αναθεσεων που ξεπερνουν εκατομμυρια.
    Εγω ομως θελω να ρωτησω τον λαλιστατο Βετα που καποτε κατηγορησε την προηγουμενη δημοτικη αρχη για ενα ευτελες ποσον απευθειας αναθεση- νομιμως δημοπρατηθεν και αφορουσε ολοκληρη τετραετια ΑΝ ΒΡΗΚΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΧΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΞΥΛΟ ΤΟΝ ΤΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΤΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΕΥΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ...ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΗ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που....α ,ψέματα και υποκρισία μια ζωή.Ξυπνάτεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΟΛΙΑ,ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο για την απευθείας ανάθεση θα μιλάμε;;Γιατί δεν λέει κανείς για τα.μηχανήματα του δήμου πού καθαρίζουν το μαντρί του γνωστού καβαλημενου νεόπλουτου δημοτικού συμβούλου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμεις οι βλαχοι δηλαδη τα αγραμματα και στουρναρια βλαχοειδη μας αρεσει η πολιτικη μα πανω απολα βαζουμε το προσωπικο συμφερον και ετσι περνουμε τα εκατονταφες ψηφακια Αμπως ξαναλα στη στρουγγα και τοτε θα δουμε που θα το κρεμασεις το τομαρς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟΧΩΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.49 ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΓΚΛΕΤΣΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΙΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 2.000€, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΦΠΑ, ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ 100€ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ-ΤΟΛΙΔΕΣ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εδω που τα λεμε ετσι θα καθαριζε ο τοπος απο τους αεριτζιδες τους αγραμματους και τους αδαεις απο την τοπικη αυτοδιοικηση .
    διαδορεικα ειμαστε για το γαιδαρο καβαλα και τοτε το δεις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2.37 απο το στομα σου και στου γιατρου το αφτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η "επιτροπη ποιοτητας ζωης" εβγαλε στα μπλογκ προσκληση για συνεδριαση. Δυστυχως απ'οτι ειδα απουσιαζει το θεμα πλατειας που δημιουργηθηκε τις τελευταιες μερες με το γνωστο "χαρτοπλεμο". Γιατι μανταμ απαξιωνετε τον τοπο και τους θεσμους? Ποια νομιζετε πως ειστε τελικα? Εχετε την εντυπωση οτι θα το θαψετε το θεμα τοσο ευκολα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άξιοι της μοίρας μας. έχουμε καταντήσει να μας εκπροσωπούν αγράμματοι.Επιτέλους πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση στον τόπο μας.φτάνει δεν το καταλαβαίνετε;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εναγωνίως ψάξτε, πρέπει να δηλώσει υποψηφιότητα άλλος άνθρωπος, σοβαρός για Δήμαρχος. Πάμε χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ-ΑΛΕΚΑ-ΠΑΠΑΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ
    ΡΕ ΣΥ ΤΟΛΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά