Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Viva Italia !

Σημερινή απόδειξη από καφετέρια στην Ιταλία.
Έξι καφέδες με ποικιλία κέικ, σύνολο μόνο έξι ευρώ !
Δεν μπορεί κάτι κάνουμε στραβά εδώ...

6 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΘ.....!!!!(ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο κεντρικον το λέει και η λέξη ειναι το κέντρο (για κάποιους του κόσμου) άρα λογικό ειναι να ειναι ποιο ακριβώς ! Μπεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !! ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ! ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ..ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ...ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ...ΟΙ ΓΚΑΡΑΖΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ ! ΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ !! .............ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ; ΑΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ !! ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ;; ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ; ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ! ΕΣΕΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ;; ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΑΞΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ! ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ! ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΕΕΕΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΣΑΠ ΤΣΑΠ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά