Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μα το 2009 το έλλειμμα δεν μαγειρεύτηκε;

Από 9,4 δις το 2005 σε 16,1 δισ το 2009 πήγε η Δημόσια Δαπάνη Υγείας με Υπουργό τον κ. Δημ. Αβραμόπουλο. Σε πέντε χρόνια αύξηση σχεδόν 7 δις, αλλά σωστά το έλλειμμα του 2009 ήταν μαγειρεμένο, τι λέω..,,Το υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται σε επαναδιαπραγμάτευση των σχετικών συμφωνιών,,Συμβόλαια με τρεις εταιρείες για την προμήθεια συνολικά 16 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων κατά της νέας γρίπης είχαν υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι απαιτούνταν δύο δόσεις ανά άτομο, προκειμένου να προστατευτεί ο πληθυσμός. Έως σήμερα, η Ελλάδα έχει παραλάβει 3.636.700 δόσεις εμβολίου, ενώ έχουν εμβολιαστεί μόλις 319.188 πολίτες. Το υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται στην
επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών προκειμένου η χώρα μας να παραλάβει έναν «λογικό», για τις ανάγκες της, αριθμό δόσεων εμβολίου. Την ίδια στιγμή ερευνητές του υπουργείου Υγείας της Βρετανίας αναφέρουν ότι το νέο στέλεχος του ιού, που προκάλεσε τόσο φόβο, είναι το «ηπιότερο» που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα. Μάλιστα τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμώξεων των ΗΠΑ υπολογίζουν ότι η νέα γρίπη προκάλεσε λιγότερους θανάτους από τους συνηθισμένους εποχικούς ιούς. Τέλος, ανακοινώθηκε χθες η ενεργοποίηση 60 κλινών Εντατικής Θεραπείας. [kathimerini.gr],, ,,Epikairo: Όχι, όχι δεν το πιστεύω με τίποτα. Εμένα στο αντιμνημονιακό σχολείο μου έμαθαν ότι το έλλειμμα του 2009 το φούσκωσε ο προδότης Παπανδρέου με τη συμπαιγνία Goldman Sachs, Σόρος, Eurostat, Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, Τζάστιν Μπίμπερ και λοιπών υπηρετών του Κίσινγκερ. Μην με βάλετε τώρα να ξεκαδρώνω την Γεωργαντά από το δωμάτιο μου. Και όχι τίποτα άλλο, πρέπει να σπεύσω στα γραφεία της Τοπικής του Καμμένου να παραδώσω την κάρτα μέλους διαρκείας σε ψυχιατρική κλινική. Αφήστε με ήσυχο, πιστεύω στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, πιστεύω στον Προκόπη Παυλόπουλο, πιστεύω στον Γιάννη Παπαθανασίου και τον Ευάγγελο Αντώναρο. Παρατήστε με πια!! Για να κυβερνά ο Βαγγέλης μαζί τους κάτι ξέρει.
epikairo.gr

1 σχόλιο:

  1. Α! ΜΠΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 3,5% ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ 6%, 7,5%, 8% ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ 9% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΕΜΟΤΕΡΟΥΣ. ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Ε!. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά