Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Καθαρσιογόνα λάμψη

Βιολογικούς καθαρισμούς καθ’ άπασα την θεσμική του επικράτεια προωθεί ο δήμαρχος Στυλίδας! Ο Απ. Γκλέτσος ξεδιπλώνει μια σαφή (τριφασική) στρατηγική! Με χρήματα του ΕΣΠΑ αγόρασε οικόπεδο, προς.. ανακούφιση Καραβόμυλου, Ραχών και Αχινού! Στην Γλύφα βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης (του έργου) ενώ στην πόλη της Στυλίδας η υπόθεση επαφίεται στην ΔΕΥΑΛ! Θέλει μάλιστα να τελειώνει με την «γάγγραινα» το συντομότερο, προφανώς για να προλάβει την προεκλογική περίοδο που κοντοζυγώνει! Βέβαια μια θητεία κενή νοήματος δεν μπορεί να βασιστεί σε διεργασίες που σχετίζονται με τις.. κενώσεις εντερικών σωλήνων!
εφ.Ημέρα 
Σχόλιο: Κάποιος να ενημερώσει τον δήμαρχο ότι και η Πελασγία  βρίσκεται στη επικράτειά του και πάσχει από την ίδια γάγγραινα ,της έλλειψης βιολογικού καθαρισμού.

25 σχόλια:

  1. Σε 8 μήνες έχουμε εκλογές θα φας το μαύρο της ζωής σου στη πελασγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οικόπεδο που αυτή την στιγμή απαγορεύει την ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση στο πρώτο δημοτικό δεν μπορεί να το αγοράσει;17 ελιές είναι.Αν πάρει μία φωτιά ρε άσχετε δήμαρχε πόσα παιδιά θα τεθούν σε κίνδυνο;Πως θα πάμε να τα πάρουμε;70 των νηπίων και 150 του δημοτικού κινδυνεύουν.Δεν το καταλαβαίνεις νταή με τίποτα.Το μόνο που σε νοιάζει είναι εργακια εντυπωσιασμού;;Αλλά ξέχασα εδώ στην Στυλίδα πας κόντρα στις προτάσεις του προέδρου Κυριακίδη.Εδώ να δεις μαύρο που θα φας.Άρχισες πάλι μετά από 8 μήνες σε καταστολή να κάνεις πάλι τα ίδια επικοινωνιακά κολπάκια με το γνωστό σαΐτ της Λαμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΡΌ ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ.ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συντομα ανακοινωνεται υποψηφιοτητα που θα τελειωσει τον Πανουργια, το στρατοπεδο του δημαρχου ενωσε τις δυναμεις του με πρωην βουλευτη και ετοιμαζοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΑ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ! 11.40------11.49---11.58 ! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν θα έρθει τολια η ώρα που θα μου ζητήσεις 1000 ευρώ για να συνδεθώ στο αποχετευτικό πιστεύω ότι ξέρεις ότι θα πάρεις τα φρύδια μου.Εγώ αδειάζω 2 φορές το χρόνο τον βόθρο μου.2 επί 80 κάνουν 160.έτσι δεν είναι; Να πληρώνω εγώ τέλη αποχετεύσεις πέρα την σύνδεση ,στην Λαμία ,ούτε αυτό το κάνω ειδικά αυτές τις εποχές.Με τα δικά σου τα φρύδια θα κάνεις κάποιο έργο; αλλά.σε αφήνει o γυαλάκιας από την λαμία;σε έχει καταστρέψει και ακόμη να το καταλάβεις.μαύρο τολια για να καταλάβεις ότι o δήμος δεν είναι θίασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Απόστολε.Είσαι μεγάλος θεατρίνος.Αυτήν την εβδομάδα έμαθα ότι σε ξύπνησαν.Άντε βρε,ξυπνητούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Πελασγία επί δημαρχίας Τιμπλαλέξη έγινε αγορά χωραφιού(Κόρδα) για την λειτουργία του βιολογικού.
    Ο Γκλέτσος ούτε καν ανέφερε το χωριό μας αν και υπάρχει ο χώρος.
    Να χαιρόμαστε αυτούς που εκλέξαμε που το μόνο που κάνουν είναι να τρώγονται μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ;;;;;ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ O ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΧΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ 11.48 ΚΑΙ 3.07 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΌΧΙ ΤΊΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν αληθευουν τα ονοματα που ακουω οτι εχει ο Γκλετσος θα κανει περιπατο αυτη τη φορα !! Ο αλλος με τον Σταικουρα δεν βλεπω τελικα να κατεβαινει ! Γυναικα θα εχει αντιπαλο ο Γκλετσος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πάντως με τα ονόματα που ακούω για τον Γλετσο γελάω....αλλά δεν χρειάζονται αυτά μόνο που βλέπω τον ΓΛΕΤΣΟ ΓΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5:53
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ
    ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΡΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε καρ... της Δημοτικής Αρχής τι θα γίνει με τις νταλίκες που κάθε Παρασκευή και Σάββατο περνάνε μέσα οπ´ τα χωριά μας και μας κάνανε τη ζωή ανυπόφορη.
    Τα ακούτε εεεεε πλησιάζουν οι εκλογές και τότε θα σας .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Στυλίδα χωρίς νερό, η Σπαρτιά χωρίς νερό, η Πελασγία χωρίς φώτα και μέσα στη βρώμα, η Ράχες τελειωμένες. Δεν με νοιάζει ποιος είναι και ποιος θα είναι δήμαρχος. Με πονά να βλέπω να καταστρεφόμαστε. Ακούω δηλώσεις για έργα, Πια έργα? Ο βιολογικός που είχε ετοιμαστεί με την Αλέκα, ο δρόμος στα διόδια που είναι έργο του υπουργείου. Πείτε μου πιο είναι το έργο σας παρακαλώ.

    Γιάννης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΒΑΖΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑΧΑ Ο ΑΓΩΓΟΣ
    ΜΕΤΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΤΗΜΑ
    ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απλά πολύ απλά έχουμε ακατάλληλο Δήμαρχο με ακατάλληλους συνεργάτες.
    Δεν ειναι οτι δεν θελουν , δεν μπορούν δεν έχουν όραμα ειναι κάτω του μέτριου .
    Ας προσέξουμε λοιπόν στις επόμενες εκλογές να επιλέξουμε σωστούς έξυπνους και με όραμα ανθρώπους.
    Γιατι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση να είστε σίγουροι οτι οι υποδομές που υπάρχουν ( αυτές που υπάρχουν ) κινδυνεύουν με κατάρρευση.
    Δίκτυα ύδρευσης ,άρδευσης δημοτικοί δρόμοι πλατείες ,προβλήτες ,δημοτικός φωτισμός,καθαριότητα ,ασφάλεια κλπ όλα αυτά μένουν εδώ και τρία χρονια χωρίς συντήρηση και καταρρέουν, βεβαια αν ανατρέξετε σε δημοτικούς προϋπολογισμούς εκεί θα δείτε αρκετά κονδύλια να διατίθενται μέσω φίλων εργολάβων για έργα συντήρησης. Το θέμα μας λοιπόν ειναι με προσοχή να δούμε τελικά αν τα κονδύλια αυτα πιάσανε τόπο, η πραγματικότητα όμως μιλάει απο μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΗ Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΡΓΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ! ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ! ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΘΑ ΠΙΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ φίλοι μου με την σειρά μου θέλω να πω τα εξής:Αυτός o δήμαρχος που έχουμε που προσφέρει;Κοινωνικά κάνει επικοινωνιακή πολιτική με την δωρεά του κυρίου Βογιατζή προσφέροντας σακούλες με τρόφιμα όπου νομίζει η αυλή του ότι θα του φέρουν ψήφους.Καθαριότητα μηδέν.Νερό άλυτο το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.Πολιτιστικά ανήμπορος να κάνει το οτιδήποτε.Λάθος μεγάλο η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν λεφτά.Μπορούσε o κύριος Τσαλαγκας εκλεγμένος μεν την παρούσα δημοτική αρχή.αφιλοκερδώς να παρουσιάσει στους 3 μεγάλους δήμους της περιφέρειας μας την εκπληκτική φωνή του και να διασκεδάσει o κόσμος.Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο φυσικά από την στιγμή που είναι ανίκανοι να προσφέρουν κάτι διαφορετικό.Είδατε κάποια ανάπτυξη γενικά;ΌΧΙ.Γεμίσαμε γύφτους.Κάθε μέρα που περνά πάμε προς τα πίσω.Φτάνει δεν κάνει o άνθρωπος.Για την γάγγραινα που μιλά ας το αφήσουμε καλύτερα.Και αλλού έχει πει την έκφραση αυτή και θα είναι και η ταφόπετρα πολιτικά του δημάρχου αφού έχουν αναλάβει τα δικαστήρια.Έλεος με τον κομπάρσο δήμαρχο.Αλλαγή θέλουμε ουσίας.Πρέπει όλοι μας να σπρώξουμε τους ικανούς να μπουν μπροστά για να δούμε φως στο τούνελ.Είμαστε όλοι στην αναμονή κάποιας σοβαρής υποψηφιότητας.Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει έστω και τελευταία στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοπελιά 12.42 μην προσπαθείς να μας πείσεις για τον νταή άλλο.Δεν κάνει.Εσύ πρέπει να κάνεις μία βόλτα όλων το δήμο για να καταλάβεις την ανυπαρξία του.Εσύ βέβαια από το διαμέρισμα σου βλέπεις άλλα ,πέρα από την θάλασσα.Βλέπεις αυτά που σε βολεύουν.Όταν θα έρθουν οι εκλογές θα καταλάβεις πολύ καλά ότι o κόσμος βλέπει την αλήθεια και την πραγματικότητα.Σου τα λέω γιατί είσαι καινούργιο φρούτο στον τόπο μας.Όπως φυσικά κ o δικός σου.Κρύψου και φώναξε.Σας έχουμε καταλάβει.Καλημέρα σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανωνυμε 8.20 μπορεις να μου πεις καποιον αλλο δημο στην Ελλαδα με τον πλυθισμο του δημου της στυλιδας να πηρε μεγαλυτερο κονδυλι και να εκανε περισσοτερα εργα απ αυτα που κανει η δημοτικη αρχη στην στυλιδα ; Ολοι οι δημοι εχουν γινει φοροεισπρακτορες ! Εμεις τουλαχιστο κατι κανουμε στον τομεα της αποχετευσης που οι προηγουμενοι δημαρχοι τα ειχαν βαλτωσει με τα ανεφαρμοστα σχεδια τους ! Ο Γκλετσος ετυχε δημαρχος στην μεγαλυτερη κριση που περναει ποτε η χωρα ! Γι' αυτο μην μιλατε γιατι δεν βλεπετε αλλους δημαρχους που ειναι ετοιμοι για παραιτηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανωνυμε 2.19, συμφωνω απολυτα. Πανω απο 60% των δημοτων περιμενει τη σοβαρη υποψηφιοτητα αφου ειναι φανερο πλεον οτι κανεις απο τους φερομενους υποψηφιους (3) δεν κανει. Ας ελπισουμε οτι θα παρουσιαστει καποιος γιατι αλλιως μαυρο φιδι που μας εφαγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άκου να σου πω γλυκιά μου.Δεν ξέρω οι άλλοι δήμοι πως λειτουργούν και δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Αυτά τα επικοινωνιακά αλλού.Το να πληρώνει o δημότης το νερό του,o επαγγελματίας την πλατεία του και ότι γενικά προβλέπετε δεν είναι φοροεισπρακτική εκμετάλλευση.Εκμετάλλευση είναι αυτό που κάνει τώρα o δήμος που δεν εισπράττει για ψηφοθηρικούς λόγους..γεμάτο παρανομία είναι κάποιοι με την ανοχή του δήμου.Μην με προκαλείς γιατί ρουφιάνος δεν υπήρξα ποτε.Όσο για την αποχέτευση το κονδύλη που αναφέρεις στα πλαίσια την αναβάθμισης του βιολογικού Λαμίας εντάχθηκε και η στυλίδα με μοναδικό όφελος αυτή την στιγμή την ΔΕΗΑΛ όπου και θα είναι o κύριος εισπρακτικός φορέας των συνδεομένων του δήμου μας.Δεν ξέρω λοιπών γιατί πανηγυρίζεις.Οι δημότες θέλουν ποιότητα ζωής.Δεν την παρέχετε σε καμιά περίπτωση.Και να ξέρεις γλυκιά μου που γράφεις συνέχεια για τον ψευτομαγκα θετικά λόγια ότι πέρα από οτιδήποτε πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το ήθος του εκάστοτε δημάρχου.Εκεί ας μην πούμε κουβέντα.Σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι.Μαθαίνουμε και το παρελθόν και ζούμε και το παρών.O πέλεκυς θα είναι μεγάλος.Δεν ξέρεις εσύ...Κάποιοι φοβούνται και λεν ναι σε όλα.Την μέρα του μυστικού ψήφου θα σας τιμωρήσουν παραδειγματικά....αν φυσικά δεν μας προλάβουν οι δίκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΩΝΥΜΗ 6.11 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ! ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ! ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παπαρολογιες σχετικά με το εργο της αποχέτευσης, ναι ειναι πράγματι σοβαρό εργο αλλα ουσιαστικά δεν ειναι εργο Γκλετσου, ειναι συνεχιζόμενο εργο απο τις προηγούμενες δημοτικές αρχές βεβαια σε ενα βαθμό στην εξέλιξη του έργου συνετέλεσε και η σημερινή δημοτική αρχή.αυτα για να είμαστε δίκαιοι ,πέραν αυτού όσοι είστε ικανοποιημένοι απο τον Γκλετσο να τον ψηφίσετε όσοι ,όπως και εγώ, δεν είστε ψαξτε για κάτι καλύτερο το οποίο επιβάλλεται άμεσα να βρεθεί γιατι αλλιώς πάμε χαμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά