Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τρελαίνεται ο Γκλέτσος..


















εφ.Ημέρα

33 σχόλια:

  1. Τωρα που το θεμα του πιανου ετεθη θεμα και επισημως στο δημ συμβουλιο ελπιζω η μαυρη γαζελα να μην μασησει πια τα λογια της οταν στο επομενο συμβουλιο θα αναγκαστει να απαντησει.Εκτος αν δεν γνωριζει την σημασια των λεξεων ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δει τις αφίσες στους δρόμους θα πρέπει πρώτα να κάνει καμία βόλτα στην πόλη, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα. Αυτά που γνωρίζει ο Δήμαρχος είναι αυτούσια τα όσα του μεταφέρονται από το μαγαζάκι με τις φόδρες. Ο Μάμαλης κάνει αντιπολίτευση με σχόλια και παρεμβάσεις που θα έπρεπε να κάνει ήδη εδώ και ένα χρόνο το παιδί με το τόπι (που παρεπιπτόντως το έχει χάσει). Ο Δήμαρχος τα ακούει και ενοχλείται γιατί είχε το τόπι του χεριού του και τώρα εμφανίστηκε και δεύτερος που δεν μπορεί να τον φέρει βόλτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΤΙ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΙ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ.ΓΟΥΣΤΑΑΑΡΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΜΑΛΗΣ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για το πιανο του δημου που εξαφανιστηκε καποιος(α) θα φορεσει βραχιολακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστο την εκανες μια φορα την μακακια που πηγες με τον μικρομυαλο μην την επαναλαμβανεις με το παιδακι του τοπι .ειναι κριμα γιατι εισαι καλο παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΑΘΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11:28 ΜΠΑ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΗΤΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΖΑΚΙΑ

    ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:46
    Ο ΤΟΛΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΠΟΣΟ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ;
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 12.46:

    Και εσύ μέσα θα πας, μαζί με τον άλλον... φοδρίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12:46 Σε βλέπω μέσα μαζί με τον νταή.κάνε κοτουλα λίγο υπομονή.Έρχονται τα μαντάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.28 ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ,ΣΥΝ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ΑΔΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ 12.46.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.O ΛΑΟΣ ΕΜΑΘΕ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ;ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΌ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ φασαρία γίνεται για ένα πιάνο το οποίο δεν ανήκει στον Δήμο. Το αγόρασε πριν μερικά χρόνια μιά μουσική σχολή, χωρίς ποτέ να πληρωθεί ο προμηθευτής και το εγκατέλειψε σε μιά αίθουσα του παλιού δημοτικού σχολείου. Όταν ο προμηθευτής έκανε αγωγή στον δήμο ζητώντας απ' αυτόν τα χρήματά του, το δικαστήριο την απέρριψε γιατί αποδείχθηκε ότι ο δήμος ούτε ποτέ το προμηθεύτηκε, αλλά ούτε και του ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΕΖΑΚΙΔΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ:ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ/ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.

    Αγαπητοί μου κάτοικοι της Ανατολικής φθι/δας καλησπέρα.Η περίπτωση του σχολιαστή 12.46 είναι μία κλασική διαταραχή ψυχοσωματικής φύσεως.Σύμφωνα με έρευνες το παθαίνουν συνήθως άνθρωποι πού έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από φίλο,αδερφό η από τον εργοδότη τούς.Το πρώτο στάδιο είναι αυτό πού λέτε εσείς ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.Δηλαδή ακούν κάτι και τοκαλλιεργούν μέχρι τελευταία ρανίδα του αίματος τους.Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να πορώνονται και να είναι πλέον κατευθυνόμενη.Το δεύτερο στάδιο πού στην περίπτωση σου θα με χρειαστείς 12.46 είναι η ώρα της ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ.Σε αυτήν την περίπτωση o ασθενείς μαθαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα έλεγε μακακιες πολλές και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.Εκεί άμεσα παρεμβαίνω εγώ για την αποφυγή δυσάρεστων επιπλοκών(αυτοκτονία,σχιζοφρένεια,μελαγχολία κ.ά.)Και θα σου πω και κάτι για να σε χαλαρώσω ώστε να μου έρθεις άνετος,εγώ είμαι o γιατρός πού είχε τον δικό σου σε καταστολή τόσους μήνες.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ είναι θέμα λίγων μηνών.Θα γίνεις και εσύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο τοπος εχει καθαρισει, απο εργα εχουμε χορτασει, οι Κινεζοι καταφθανουν για να παρουν τισ ελιες και η Στυλιδα γινεται Μυκονος της Στερεας. Οι αδελφες δε μας φτανουν αλλα θα κανονιστει να μετοικησουν μερικες ακομα. Α! Και το Λογγιτσι θα γινει μικρη Ελβετια με χιονοδρομικο και ψτο. Βρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολυξερε 3,49 που προσπαθεις με μπουρδες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα και την ακατανομαστη πραξη της ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ
    1. Η αναφερομενη μουσικη σχολη ανηκει στην δημοτικη επιχειρηση του Δημου ΔΕΠΕΙΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙΔΙΚΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    2.Μετα την διαλυση της ΔΕΠΕΙΖΟ το πιανο ηταν στο γραφεια της Δημαρχου για δυο τετραετιες και δεν ηταν πεταμενο σε καποια παλαια αιθουσα του δημ σχολειου.
    3 Απο οτι γνωριζω σε καθε παραλαβη και παραδωση απο Δημαρχο σε Δημαρχο συντασεται ενα πρωτοκολλο παραλαβης και παραδωσης . Εσυ πολυξερε μπορεις να μας πεις να υπηρχε μεσα σαυτο το πρωτοκολλο τον πιανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τωρα που το καραβι βυθιζεται και ο καπετανιος ειναι σε πληρη καταστολη και εξαφανιζονται πιανα και πασης φυσης αγαθα , δημοτικα συμβουλια δεν γινονται τα καραβια απο την κινα δεν ερχονται και της π.... ς το καγκελο τι εχει να μας πει για ολα αυτα το ALTER EGO ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εσυ 7.23 προσεχε μη το καταφερουν και ψαχνεις για δουλεια στο κολωνακι μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σωστα 7.23 γιατι θελανε να φανε αυτοι και οχι οι αλλοι μεγαλοεπιχειρηματιες που τον εχουν διπλαρωσει και γελαει και το παρδαλο κατσικι μαζι του. Εχεις απολυτο δικιο. Μη σου πω οτι τον ζηλευανε κιολας για ολα αυτα που εχει πετυχει μονος του αλλα και ολα αυτα που εγραφε το γκοσιπ το οποιο και εκλεισε με παρεμβαση του. Κοψε την πλακα λοιπον γιατι δε σας ξεπλενει ουτε ο Τολιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτος ο ανωνυμος με τα πολλα σχολια και την χολη που βγαζει για τον Δημαρχο θα τον βγαλει απ την πρωτη κυριακη ! Ειναι τετοια η αντιδραση του κοσμου σ' ολες αυτες τι λασπες αυτου του κυριου που ο Γκλετσος θα κανει περιπατο αυτη την φορα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε φίλε, περίπατο θα κάνει ο Γκλέτσος απέναντι στον τίποτα έτσι κι αλλιώς, που ζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό πιστεύω κ εγώ.Πρέπει να αρχίσει να περπατά σιγά σιγά.Ας αρχίσει τον περίπατο από τον καλόγερο να δει τα χάλια.Και μετά ας πάρει τα βουνά.Έτσι κ αλλιώς μόνο για εκεί κάνει.Την γκλίτσα στον ώμο και πάμε περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΕΧΩΣ Η ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά